Descinderi în două județe pentru găsirea unor vaci furate. Doi bărbați sunt reținuți

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Poliţiştii mureșeni au efectuat trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. 

La data de 4 septembrie, polițiștii au desfăşurat trei percheziţii domiciliare, pe raza județelor Mureș și Cluj, la locuințele a doi bărbați bănuiți de comiterea infracţiunii de furt calificat.

”În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieșit că în noaptea de 30 spre 31 august a.c., cei în cauză, de 27,  respectiv de 31 ani, din județul Cluj și Mureș, s-ar fi deplasat cu o autoutilitară pe raza comunei Sânpetru de Câmpie, de unde, de la o stână, ar fi sustras două bovine, care se aflau pe pășune”, susțin polițiștii într-un comunicat de presă. 

Polițiștii au găsit vacile furate

În urma descinderilor, la locuința bărbatului din județul Cluj, într-o anexă gospodărească,  polițiștii au identificat cele două bovine, care ar fi fost sustrase.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 10.000 de lei, acesta fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

În baza probelor administrate, la  aceeași dată, faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel