Descoperire macabră făcută de salvamontiștii vâlceni

FOTO: Freepik @vecstock
FOTO: Freepik @vecstock

Polițiștii vâlceni au deschis dosar penal în urma descoperirii făcute de salvatorii montani în masivul Buila - Vânturărița.

Salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont (SPJS) Vâlcea au descoperit bunuri și fragmentele osoase ale unei persoane dispărute în luna august în zonă mănăstirii Pătrunsa. ”Persoana a fost descoperită în masivul Buila Vânturărița sub vârful Țucla unde probabil a căzut într-o zonă de abrupt stâncos”, au transmis reprezentanții SPJS Vâlcea într-o postare pe Facebook.

În acest caz polițiștii vâlceni au deschis dosar penal și încearcă să stabilească identitatea  persoanei, precum și împrejurările în care aceasta a decedat.

”La data de 14 octombrie a.c., poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Costești, în zona montană a vârfului Țucla din masivul Buila - Vânturarița, au fost găsite mai multe fragmente osoase.

În urma deplasării la fata locului, polițiștii au identificat mai multe fragmente osoase şi câteva articole de îmbrăcăminte. Fragmentele osoase și obiectele în cauză au fost preluate de către reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării expertizei medico-legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Judeţean (IPJ) Vâlcea, scrie Agerpres.



Potrivit sursei, autoritățile nu exclud ca persoana în cauză să fie un bărbat în vârstă de 67 de ani din Craiova, dispărut în luna august în zona Mânăstirii Pătrunsa, salvamontiștii vâlceni precizând că cel mai probabil acesta a căzut într-o zonă de abrupt stâncos.

Citește și: Au fost găsite osemintele unui alpinist britanic dispărut în 1971

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel