Completați-vă diminețile și gustările cu coquitos, un desert tipic latino-american, cu aromă de nucă de cocos. Astfel, cu niște gustări gustoase, servite dimineața, alături de o ceașcă de cafea, ziua dumneavoastră va începe în forță.
Pregătiți niște coquitos delicioase din 2 ingrediente și fără făină. Coquitos este un desert tipic latino-american, care, la formă, seamănă cu ciocolatele Raffaello și are o cantitate mare de nucă de cocos.
Are o consistență moale cu o textură netedă și cu o aromă dulce de cocos. Învăța să prepari niște coquitos delicioase fără făină.
Cum să faci o pastă de dinți naturală și ecologică: 3 rețete de rapide și super eficiente
Pentru a pregăti această rețetă nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Cu două ingrediente te poți bucura de acest desert minunat, care nu conține făină.
Ingrediente:
360 de grame de nucă de cocos rasă
395 grame lapte condensat.
Amestecă nucă de cocos rasă cu laptele condensat. Cu o lingură formează mici biluțe și pune-le într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt.
Gătiți desertul într-un cuptor preîncălzit la o temperatură de 180 grade, timp de aproximativ 20 de minute.
Dacă ești în căutarea unui desert irezistibil poți face un cheesecake cu caramel. În doar câteva mișcări vei crea un tort simplu și elegant, cu care îți vei încânta oaspeții.
Ingredientele pentru baza cheesecake-ului:
15 grame de cacao pudră,
50 grame de unt topit,
200 grame de biscuiți.
Ingredientele pentru cremă:
1 pachet de budincă pudră cu sos de caramel,
1 litru de lapte,
40 gram amidon de porumb,
esență de vanilie.
Ingrediente pentru decor:
70 ml lapte fierbinte,
200 gr ciocolată cu lapte.
În primul rând, puneți biscuiții într-o pungă alimentară și zdrobiți-i cu un sucitor până obțineți un amestec nisipos.
Transferați rezultatul într-un bol mare și adăugați pudra de cacao. Amestecați. Turnați apoi untul topit și amestecați cu o spatulă, apoi cu mâinile, până se absoarbe untul.
Prăjitură pufoasă și moale din cinci ingrediente: veți regreta că nu ați făcut-o până acum
Luați o tavă cu balamale, tapetată cu hârtie de pergament, și turnați în ea amestecul de biscuiți. Nivelați bine pentru a obține o bază perfectă. Tava se dă la frigider pentru 10 minute.
Cât timp baza este în frigider, ar trebui să vă ocupați de cremă. Într-o cratiță se pune laptele și se dizolvă budinca pudră cu sos de caramel. Apoi turnați esența de vanilie și amidonul de porumb.
Amestecați cu un mixer până când obțineți un amestec fără cocoloașe. Puneți, apoi, cratița pe aragaz. Se amestecă constant gătind la foc mediu până se îngroașă.
Cheesecake fără coacere, cu iaurt grecesc și piersici. Rețeta perfectă pentru weekend
Scoateți baza din frigider și turnai crema încă fierbinte pe bază. Dăm tortul la frigider pentru 120 de minute.
După ce au trecute cele două ore, ocupați-vă de decor. Tăiați grosier ciocolata în bucăți cu un cuțit și topiți-o la bain-marie. Luați de pe foc ciocolata topită, și integrăm laptele fierbinte. În cele din urmă, punem ciocolata topită peste tarta noastră și nivelăm bine.
Lăsați să se răcească încă 60 de minute. La final, decorați cu pudra de cacao. Deliciul de ciocolată este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News