Desert de sezon, simplu și sănătos: Înghețata de pepene roșu

Răcoritoare și delicioasă, înghețata de pepene poate fi un adevărat răsfăț pentru zilele călduroase de vară. 

INGREDIENTE:

1,2 kg pulpă de pepene

50 g zahăr

250 ml lapte

150 ml frișcă lichidă

o lămâie

MOD DE PREPARARE:

Pulpa de pepene se pune în mixer. Se adaugă laptele și sucul de lămâie și se mixează pentru a obține un amestec omogen.

Dacă îți place menta, poți folosi la preparare și câteva frunze proaspete de mentă.

Se adaugă zaharul și frișca și se mixează din nou. Se da la congelator 12 ore.

Se amestecă din când în când ca să se spargă cristalele de gheata.

MOD DE PĂSTRARE:

Se păstrează la rece timp de 12 ore înainte de a fi servită. 

Sursa: retetepractice.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel