Te-a cuprins o poftă de dulce? Prepară în doar două minute o prăjitură delicioasă. Se face ușor, dar îți va satisface într-o clipă pofta de dulce.
Moale, delicată și fără unt, această prăjitură va fi pe placul tuturor. Rețeta pe care ți-o oferim include și Nutella printre ingrediente, dar o poți înlocui cu dulceață.
Rulouri umplute cu șuncă și brânză: un aperitiv rustic rapid și delicios
De asemenea, poți îmbogăți desertul cu alune tocate. Astfel, desertul nostru va avea o textură crocantă. Este ideală ca și gustare, servită cu un pahar de ceai sau o ceașcă de cafea.
Pentru această prăjitură aveți nevoie de:
6 linguri de zahăr,
3 linguri de lapte,
10 linguri de făină,
40 ml de ulei de semințe de floare soarelui,
2 ouă,
praf de copt,
zahăr vanilat,
nucă de cocos mărunțită, baton de ciocolată, Nutella - după gust.
Tartă cu lămâie, fără făină: un desert cu o aromă delicată și o textură moale și umedă
Sparge ouăle într-un castron mare, adaugă zahărul și lucrează, mai întâi, cu mixerul electric. În câteva minute vei obține un amestec omogen. Adaugă uleiul și laptele, apoi făina cernută și praful și copt. Amestecă mereu pentru a evita formarea cocoloașelor.
Omletă cu vinete și ton, perfectă pentru micul dejun: un preparat savuros și original
Când aluatul este semi-lichid, se toarnă într-o cană potrivită pentru cuptorul cu microunde, dar se umple doar pe jumătate. Adăugați câteva bucăți de ciocolată, sau, dacă preferați, câteva linguri de Nutella.
Introduceți cana în cuptorul cu microunde și porniți-l la 750 W. Peste două minute, deschideți ușa și așteptați 30 de secunde înainte de a vă scoate cana, pentru a evita arsurile neplăcute.
Decorați desertul cu Nutella sau cu un strop de nucă de cocos. În 2 minute, puteți seri prăjitura pe masă. Poftă bună!
Pandișpanul cu cireșe este foarte simplu de preparat și are o notă senzațională. Este suculent, fraged și are o cantitate potrivită de dulceață. Vă arătăm cum să-l pregătiți acasă pas cu pas.
A început sezonul cireșelor și, prin urmare, este perioada perfectă pentru a te bucura de fructele aromate și proaspete. Le poți savura proaspete sau într-un delicios pandișpan.
Dacă îți plac deserturile cu fructe, această prăjitură este pura fantezie. Se face foarte simplu și are o textură și o aromă delicioase.
Cum se coc ardeii fără cuptor: nu veți murdări nimic și veți scăpa și de mirosurile din bucătărie
Una dintre cele mai bogate caracteristici ale acestui pandișpan cu cireșe este că va trebui să preparați și un sirop din același fruct, pentru a-i spori aroma și suculența.
Ingredientele de care ai nevoie pentru aluat:
200 de grame de unt,
200 de grame de făină,
150 de grame de zahăr,
4 ouă,
un plic de praf de copt.
Ingredientele de care ai nevoie pentru sirop
20 de cireșe,
două linguri de zahăr,
o jumătate de pahar cu apă.
Mai întâi de toate, spălați cireșele, tăiați-le în jumătate și le scoateți sâmburii. Luați un recipient înalt și puneți untul împreună cu zahărul. Mixați amestecul până când ingredientele sunt omogene.
În continuare, adăugați ouăle și mixați-le cu telul aproximativ 5 minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la o temperatură de 180º.
Este timpul să adăugați făina cernută, împreună cu praful de copt și continuați să amestecați.
Ulterior se adaugă cireșele și se amestecă în continuare.
Pregătiți tava de copt și trebuie să o ungeți cu unt. Turnați în tavă aluatul.
Pandișpanul se dă la cuptor pentru 35-40 de minute. Nu uitați să faceți textul cu scobitoarea pentru a verifica dacă prăjitura este gata în interior.
Negresă delicioasă, fără făină și fără unt. Un desert rapid, făcut din patru ingrediente
Între timp, pregătiți siropul: puneți zahărul într-o cratiță, cireșele curățate și fără sâmburi și apa. Amestecați bine astfel încât cireșele să se zdrobească și să-i dea prăjiturii acea nota de culoare și aromă. Turnați siropul peste pandișpan și lăsați-l în cuptor încă 10 minute. Lăsați pandișpanul să se răcească, apoi îl puteți aduce pe masă. Este savuros și te vei îndrăgostit de el.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu