Desertul care i-a adus lacrimi în ochi lui Fuego, în timpul unei emisiuni: ”Ați mai avut invitați care să plângă așa, din senin?”

captură video
captură video

Fuego a fost copleșit de emoții în cadrul unei emisiuni culinare, unde a cedat lacrimilor după ce a gustat un desert care i-a trezit amintiri prețioase din copilărie. Momentul a fost unul încărcat de nostalgie, dezvăluind o latură sensibilă a artistului.

Fuego a trăit un moment profund emoționant în timpul unei emisiuni, unde a fost copleșit de amintiri după ce a gustat un desert ce l-a dus cu gândul la copilărie. Preparatul, similar celui pe care tatăl său îl pregătea cu drag, a trezit în artist sentimente puternice. Paul Surugiu nu și-a putut stăpâni lacrimile în fața camerelor, evocând figura tatălui său, plecat dintre noi de mai mulți ani, un om talentat și pasionat de gătit.

”Cred că sunt un om nebun, nu? Ați mai avut invitați aici care au început să plângă? Mi-a aduc aminte de tata, care era un bucătar desăvârșit. Tata gătea, tata tăia porcul, tata făcea totul în casă. Mama a învățat mai bine să gătească de la tata. Nu a fost un profesionist, un chef. Tatăl meu a fost un om care s-a bucurat că e în bucătărie și poate găti. Tot timpul când mănânc ceva foarte gustos mă gândesc la el, la cum ar fi reacționat el mâncând acel fel de mâncare. E foarte bun acest lapte de pasăre, exact ca în copilăria mea și vă mulțumesc că mi-ați adus aminte de asta”, a mărturisit artistul la emisiunea Hello Chef.

Cum să prepari laptele de pasăre, desertul care l-a emoționat pe Paul Surugiu

Roxana Blenche a împărtășit rețeta desertului iconic, laptele de pasăre, care l-a făcut pe Paul Surugiu să retrăiască momente speciale din copilărie.

„Șase albușuri de ouă le batem cu un praf de sare. Punem un litru de lapte la fiert, adăugăm zahăr treptat și între timp batem gălbenușurile cu zahăr. Adăugăm 5 ml esență de vanilie și trei linguri cu făină. Amestecăm compoziția foarte bine și o lăsăm puțin deoparte. În laptele care fierbe la foc mic punem albuș pe care-l luăm cu ajutorul unei linguri și lăsăm să se gătească 2-3 minute pe fiecare parte.

După ce au fierte, găluștile se scot afară, iar peste lapte adăugăm compoziția de gălbenușuri. Amestecăm bine pentru a nu se forma cocoloașe sau să se brânzească oul. Se lasă puțin la fiert până are o consistență. Punem în boluri și adăugăm albușurile bătute spumă. Este delicios”, a scris Blenche pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2025 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel