Acest desert neobișnuit, care este preparat din două ingrediente, a cucerit întregul Internet.
Toată lumea va fi încântată de acest desert, care se topește în gură. Modul de preparare a desertului este foarte neobișnuit: este necesar să bați gelatina bine pentru a obține o compoziție ușoară și aerisită, care se va topi literalmente în gură după solidificare.
Atât adulții, cât și copiii vor fi încântați de o asemenea delicatesă.
Ingrediente:
gelatină cu gust de căpșuni - 2 pachete (80 grame fiecare);
apă clocotită - 200 ml;
fursecuri - 12 bucăți (160 grame).
Într-o formă acoperită cu folie alimentară, pune fursecurile astfel încât să acopere complet fundul formei.
Se toarnă 2 pachete de gelatină cu aromă de căpșuni (sau orice altă aromă după preferințe) cu 200 ml apă clocotită și se amestecă bine. Lasă amestecul timp de 5 minute, apoi bate-l cu un mixer, crescând treptat viteza de batere.
Orezul va fi gustos și parfumat. Ce condimente trebuie să folosești pentru o mâncare de cinci stele
Mixează până când această compoziția are consitența smântânii, circa 15 minute. Transferă sufleul în forma cu fursecuri, nivelează suprafața și pune deasupra un alt strat de fursecuri.
Tartă cu căpșuni, gata în cinci minute. Extrem de ușor de preparat și super delicioasă
Acoperă recipientul pentru desert cu folie alimentară și pune-l la frigider pentru 1 oră. Desertul neobișnuit se scoate ușor din formă. Sufleul este foarte stabil, ușor de tăiat și practic nu se lipește de mâini. Poftă bună!
Folosiți fructe de pădure de sezon pentru a crea, pentru micul dejun, cel mai delicios sandviș cu brânză dulce de vaci.
Cu un sandviș delicios, servit la micul dejun, ziua va începe mai plăcut. Vă sfătuim să încercați un sandviș cu cremă de brânză și fructe de pădure.
Folosiți cremă de brânză, cum ar fi ricotta. Pentru umplutura cu fructe de pădure se pot folosi, în funcție de anotimp, căpșuni, zmeură, cireșe, mure.
Ingrediente:
pâine prăjită - 2 felii,
brânză - 3 linguri,
zmeură - 3 linguri,
miere - 1 lingură,
iaurt grecesc - 1 lingură.
Se frământă brânza cu iaurt sau cu o lingura de smântână. Dacă brânza este suficient de grasă, nu mai adăugați alte ingrediente. Puneți fructele de pădure bine spălate într-un castron adânc. Adaugă miere și amestecă bine.
Întindeți amestecul de brânză pe feliile de pâine, iar deasupra amestecul de fructe de pădure. Sandvișurile cu fructe de pădure sunt gata! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News