"Despre dragoste și alte bazaconii", un fel de spectacol politic. Mălaimare: Le-o trag fără milă! Merită să veniți

Mihai Mălaimare
Mihai Mălaimare

Teatrul Masca vă invită sâmbătă, 13 noiembrie, ora 19.00 la premiera spectacolului "Despre dragoste și alte bazaconii", un spectacol care te înveselește.

 

 

Mihai Mălaimare propune o poveste de dragoste pe care o plasează în anii '70, atunci când pe buzele tuturor se afla celebrul îndemn de la Woodstock: Faceți dragoste, nu război!

Jucându-se cu câteva personaje al căror nume trimite la commedia, regizorul crează o lume plină de culoare. Un Capitano tânăr, frumos și voinic și care în sfârșit este iubit de o fată frumoasă? O Colombina în rochie elegantă și admirată de toată lumea? O Fiorilla care dansează rock’n roll, își alege bărbatul după glasul inimii ei și nu se sfiește să bată din picior pentru asta?

Comic, fete frumoase, actori care se mișcă bine și cântă cu poftă pe o partitură compusă special pentru acest spectacol, toate acestea și multe alte surprize în cea mai recentă producție marca Masca.

„Este o comedie în care uneori le spunem de la obraz, fără jenă și fără milă! Am făcut un spectacol în care faptele se rostogolesc fără oprire, fără răgaz, în care nu te lăsăm să simți că stai cu masca pe față, un spectacol despre noi, despre dragoste, despre tot ceea ce pune stăpânire pe inimile noastre când iubim și cărora noi le-am spus... bazaconii”, a zis actorul Mihai Mălaimare.

Participarea la spectacol se va face conform normelor legale aflate în vigoare (mai multe informații pe www.masca.ro). Bilete pe myStage.ro și la Casa de Bilete a teatrului.

Dintre spectacolele de teatru de televiziune ale lui Mihai Mălaimare amintim : ”Omul de catifea” (1973), ”Regele Ioan”, ”Evantaiul” (1974), ”Doctor fără voie”, ”Marii maeştri ai farselor” (1975), ”Omul cu umbrela” (1977), ”Castelul din Carpaţi” (1980) ş.a.

A jucat şi în numeroase filme, precum: ”Veronica” (1972, r Elisabeta Bostan), ”Explozia” (1972, r.Mircea Drăgan), ”Filip cel bun” (1974, r. Dan Piţa), ”Tufă de Veneţia” (1976, r. Petre Bokor ), ”Falansterul” (1978, r.Savel Stiopul ), ”Nea Mărin miliardar” (1978, r. Sergiu Nicolaescu), ”Speranţa” (1978, r. Şerban Creangă), ”Ora zero” (1979, r. N. Corjos), ”Grăbeşte-te încet” (1981, r. Geo Saizescu ), ” Întâlnirea” (1982, r. Sergiu Nicolaescu), ”Secretul lui Nemesis” (1985, r. Geo Saizescu) ş.a.

La 24 mai 1990, Mihai Mălaimare a înfiinţat Teatrul Masca, singurul teatru de gest, pantomimă şi expresie culturală din România, al cărui director este, fiind, de asemenea, şi regizorul multor spectacole de aici. Teatrul Masca s-a dezvoltat în două direcţii: cea a teatrului de stradă (spectacole cu clovni, commedia dell arte, teatru medieval, statui vivante etc.) şi cea a spectacolelor de interior, cu scenariu elaborat, inspirat de mari autori (Gogol, Marquez, Goldoni, Briusov, Borjes).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel