Detalii despre botezul lui Radu, fiul lui George Simion. IPS Teodosie îi botează al șaptelea copil

FOTO: captura video Romania TV
FOTO: captura video Romania TV

George Simion, liderul AUR, și Ilinca se pregătesc de botezul copilului lor, iar la eveniment sunt așteptați în jur de 1.000 de persoane, din toată țara.

George Simion, liderul AUR și candidat la președinția România, își va boteza băiețelul, pe micuțul Radu, iar evenimentul va avea loc la Gura Humorului, fiind de asemenea mediatizat, ca și nunta pe care a avut-o în urmă cu doi ani, cu Ilinca.

Roxana Ciucă, reporterul România TV, i-a pus mai multe întrebări legate de fericitul eveniment, de la câți nași de botez va avea pentru copil până la cheltuielile pe care le-a făcut, având în vedere locul, dar mai ales numărul mare de invitați.

”Două perechi de nașii, nașii de aici de la Suceava și nașii de la Tulcea, unde a rămas Ilinca însărcinată. Ne-a spus nașul că: Stați aici 5 zile, că sigur rămâne gravidă. Și chiar așa a fost. Mi-a trimis Ilinca poză cu șase teste de sarcină: Sunt însărcinată, iubitule!

Ne-am dorit foarte mult copilul acesta. Vestea a venit exact la un an de la nuntă și acum suntem la botez”, a mărturisit George Simion. 

Cât privește costul botezului, unde sunt așteptate în jur de 1.000 de persoane, Simion a afirmat că l-a delegat pe nașul său de cununie să se ocupe de acest capitol.

”Nu știu exact, i-am dat nașului de cununie sarcina să se ocupe de toată nebunia asta. O să fie o petrecere câmpenească, o petrecere în aer liber, fără nimic sofisticat, fără caviar și icre. Proțap, grătar, chestii românești”, a mai spus Simion, care a precizat că pregătirile nu sunt gata, căci ”nu am avut timp să ne pregătim de botez ca de nuntă, dar fiind oameni mai puțini, o să fie totul în regulă”.

IPS Teodosie îi botează al șaptelea copil

Cum prima întrebare pe care o primesc proaspeții părinți: Când îi faceți pereche?, nici Roxana Ciucă nu a ratat ocazia în acest sens.

”Noi sperăm cât de curând, voiam imediat după, dar medicul i-a spus Ilincăi măcar șase luni să avem răbdare. 

Sper să fim binecuvântați cu mulți copii. La nuntă, Înaltul Teodosie ne-a urat să avem șapte, că pe al șaptelea ni-l botează el. Să vedem, câți o vrea Dumnezeu, câți poate Ilinca. Pe noi ne-a bucurat foarte mult venirea lui Radu. Se schimbă total perspectiva, venirea unui copil.

Da, când ajung acasă și sunt obosit, uit de toate. Când îl văd, uit de toate. Îți schimbă și din alt punct de vedere, că am stat câteva nopți în plânsete și nu înțelegeam ce are, că a venit perioada colicilor”, a mai spus Simion.

Cât privește petrecerea, care va fi una tradițională, la fel cum a fost și nunta de la Vâlcea, Simion a subliniat că aceasta va fi transmisă ”din oră în oră pe postul România TV, imagini exclusive cu tot ce se întâmplă aici, pentru că voi (n.r. postul TV) ați fost alături de noi, întotdeauna”.

Citește și: Ce este George Simion? Părinte 1 sau părinte 2? Răspunsul liderului AUR / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel