Detalii șocante despre accidentul de la Brăila. Bunicul băiețelului ucis de șoferița drogată: Conducea cu un copil în braţe, avea trei copii în spate

Detalii șocante despre accidentul de la Brăila. Bunicul băiețelului ucis de șoferița drogată: Conducea cu un copil în braţe, avea trei copii în spate / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Detalii șocante despre accidentul de la Brăila. Bunicul băiețelului ucis de șoferița drogată: Conducea cu un copil în braţe, avea trei copii în spate / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Detalii șocante despre accidentul de la Brăila, unde un copil de 3 ani a fost ucis de o șoferiță drogată.

Detalii șocante ies la iveală despre accidentul de la Brăila, unde un copil de 3 ani a fost ucis de o șoferiță drogată, în timp ce se juca în fața curții. Camerele de supraveghere din localitate au filmat-o pe femeia de 38 de ani cu doar câteva clipe înainte să lovească mortal copilul.

Se pare că Matei nu a avut nicio şansă. Martorii au observat că femeia avea un comportament ciudat şi aduc acuzaţii grave, transmite Observator. În plus, Marius Matei, bunicul copilului, spune că șoferița avea un copil în brațe atunci când se afla la volan și alți trei copii pe bancheta din spate, deși se afla sub efectul substanţelor psihoactive.

Bunicul lui Matei: Conducea cu un copil în braţe, avea trei copii în spate

"Conducea cu un copil în braţe, avea trei copii în spate. A venit soţul ei, a vrut să o dea jos din maşină ca să ia el cazul asupra lui şi când a venit ambulanţa şi a venit şi poliţia, el s-a făcut că merge ca un om normal pe stradă", a spus Marius Matei, bunicul copilului.

"S-a baricadat pur şi simplu în maşină şi a fugit la nu ştiu câţi metri", a spus un vecin.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, dar nu consumase alcool, așa că a fost testată și cu aparatul drugtest.

"Aceasta a fost testată şi cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul unei substanţe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice la spital", a declarat Elena Ostache, IPJ Brăila.

"Păi înseamnă că o să ne fie pur şi simplu frică să mai ieşim, dom'ne nu pe stradă, pe trotuar", a spus un vecin.

"P-aicea se circulă ca la raliuri", a declarat o vecină.

Bunica băiatului: Un copil cuminte, un copil care fugea de maşini

Familia lui Matei, devastată de durere, se pregăteşte acum de înmormântare.

"Un copil cuminte, un copil care fugea de maşini. Fugea de maşini, d-aia s-a şi dus acolo", a spus bunica lui Matei.

Dacă analizele de laborator vor confirma faptul că femeia era drogată în momentul accidentului, va fi judecată după legea Anastasia, intrată în vigoare în această vară, prin care şoferii drogaţi şi băuţi care fac accidente mortale nu mai scapă de închisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel