Detalii șocante ies la iveală în cazul crimei din orașul Bragadiru

Anchetatorii au reușit, în mai puțin de 24 de ore, să-l rețină pe resupusul autor al oribilei crime care a avut loc în orașul ilfovean Bragadiru. Acesta se afla pe Litoral și încerca să vândă o bicicletă.

Mădălina M. (foto) a fost ucisă cu multiple lovituri de cuțit, a declarat procurorul de caz pentru România tv. Conform acestuia victima prezenta 20 de lovituri de cuțit în zona cervicală și peste 10 în zona toracică. În urma anchetei s-a stabilit că ucigașul a încercat să o ștranguleze. După ce a răscolit casa în căutarea banilor individul a furat 150 de lei și cheile de la un Land Rover, de peste 100.000 de euro, care aparține victimei. A încercat să plece cu mașina dar fiindcă pornirea se putea face doar pe recunoaștere facială, acest lucru nu i-a reușit.

"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sprijiniți de Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR l-au identificat și reținut, în localitatea Mamaia, județul Constanța, pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor din data de 27.06.2019 din Bragadiru", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov. Bărbatul a fost identificat în urma vizionării imaginilor suprinse de camerele de supraveghere. Acesta a fost văzut intrând în bloc în jurul orei la care a fost comisă crima. Conform anchetatorilor acesta este prieten cu iubitul fetei și astfel a reușit să pătrundă în locuință.  

 (w670)

Victima a lucrat pentru Alexandru Cumpănașu la Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR). "Eu sunt absolut stupefiat. Ea a lucrat cu noi. A fost consiliera mea a lucrat în secretariatul general al CNMR-ului, s-a ocupat de școala de vară de anul trecut. O fată extraordinară, cu foarte mult bun simț, foarte frumoasă și foarte cuminte", a declarat Alexandru Cumpănașu. 

Vezi și: Suspect săltat de polițiști, în cazul tinerei ucise în Bragadiru. Unde se afla acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel