Dezastru în Salonic, din cauza ploilor - Video

foto captură video
foto captură video

Orașul Salonic a fost lovit de o furtună puternică. 

Străzi și case au fost inundate, copaci au căzut și mașini au fost măturate în Salonic, orașul fiind afectat de vreme rea sâmbătă, 17 iunie.

Furtuna a lovit cea mai mare parte a Greciei. Un turist român și-a pierdut viața în mare, pe insula Lefkada, iar un instructor de canyoning a fost găsit mort dintr-un defileu de pe Muntele Olimp, anunță presa din Grecia. 

Încă de la primele ore ale dimineții, ploile au afectat Grecia continentală de la Salonic până la Moudania din Halkidiki, unde au avut loc întreruperi de curent, dar și zonele Polichni, Toumba și Diavata.

Serviciul de Pompieri Elen a primit peste 300 de apeluri de urgență din regiunile din nordul Greciei de când au început ploile extreme, se arată într-un comunicat la ora 8 a.m. ora locală. Până la acel moment au fost efectuate cel puțin 25 de operațiuni de pompare a apei și cel puțin trei persoane au fost luate în siguranță.

O relatare ulterioară a vorbit despre 520 de apeluri de urgență. Mai mulți cetățeni au fost raportați blocați în vehiculele lor.

Vreme rea și-n România:   COD PORTOCALIU  ANM, alertă meteo generală. Prognoza meteo pentru București

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel