Dezbatere Trump - Kamala 

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a anunțat că va participa la o dezbatere cu vicepreședinta democrată Kamala Harris pe 4 septembrie, la Fox News. Declarația a fost făcută într-o postare pe Truth Social, vineri seara, însă campania lui Harris nu a confirmat încă evenimentul.

"Regulile vor fi similare cu cele ale dezbaterii mele cu Joe Adormitul, care a fost tratat îngrozitor de partidul său, dar de data aceasta vom avea o arenă plină cu public," a spus Trump, referindu-se la președintele Joe Biden, care s-a retras între timp din cursa pentru realegere.

Reprezentanții campaniei lui Harris au declarat că nu au comentarii. Fox News nu a oferit un răspuns imediat la solicitările de comentarii.

Declarația lui Trump a venit la scurt timp după ce Comitetul Național Democrat a lansat vineri o campanie publicitară în care îl ironizează pe Trump, afirmând că "infractorul condamnat se teme să dezbată" și punând sub semnul întrebării dacă acest lucru se datorează poziției sale privind avortul.

După ce Biden s-a retras din cursă pe 21 iulie și și-a exprimat susținerea pentru Harris, Trump a declarat inițial că nu va dezbate cu ea, deoarece nu era candidata oficială.

Vineri, Harris a obținut voturile necesare din partea delegaților pentru a obține nominalizarea democrată.

Postarea lui Trump a fost eliminată pentru câteva minute înainte de a fi repostată, timp în care Trump a șters propunerea de a organiza o întâlnire de tip „town hall” în aceeași dată, dacă Harris ar fi "nepregătită sau incapabilă să dezbată".

Luna trecută, Harris a declarat că este "pregătită" după ce Fox News a propus ca dezbaterea prezidențială între cei doi candidați să aibă loc pe 17 septembrie.

Trump a menționat că dezbaterea va avea loc în statul Pennsylvania, un stat-cheie în alegeri, și că va avea o „audiență completă în arenă.” Prima și singura dezbatere din acest an între Trump și Biden nu a avut audiență în sală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel