Diana Șoșoacă, ciocnire cu George Simion în Parlament: Hai, hai, zât!

captură video/ George Simion
captură video/ George Simion

George Simion, președintele AUR, a intrat în conflict cu fosta sa colegă de partid, senatoarea Diana Șoșoacă. 

George Simion voia să adune semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, deși erau ședințe în desfășurare. A terminat la Camera Deputaților și a ajuns la Senat. 

Când a dat ochii cu Diana Șoșoacă și a întrebat-o dacă vrea se semneze, fosta colegă de partid a început și ea să filmeze și să-l întrebe pe George Simion ce s-a întâmplat la școala de vară a AUR. 

”E o minciună a sistemului. Nu erau membri AUR, doamnă” a răspuns George Simion. 

”Cum e posibil să veniți aici să stricați ședința Senatului când membrii AUR au îmbătat și violat o fetiță de 17 ani. Nu vă e rușine? Plecați afară din Senat, că aveți treabă la deputați. Nu mai munciți? Lăsați circul și mizeria, vă rog frumos, ieșiți afară”, a strigat Diana Șoșoacă. Ea a fost susținută de senatoarea neafiliată Rodica Boancă. 

”Ieri ziceați că am fost eu acolo, mincinoaso”, i-a răspuns și ei George Simion, arată spotmedia. În acest timp Diana Șoșoacă striga acuzații și l-a întrebat pe George Simion: ”Unde vă e responsabilitatea de politician?”.

„Hai, hai, zât. Deci îl susțineți pe Ciolacu, pesedistelor”, le-a răspuns liderul AUR. ”Mă încurci cu fizicul tău. Du-te pupă-l pe Ciolacu” a continuat George Simion. 

În tot acest timp, Sorin Cîmpeanu, care conducea ședința, și unul dintre chestori, Tanczos Barna, au încercat să-i oprească pe George Simion, spunându-i că va fi dat afară din sală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel