Diana Şoşoacă, evacuată din sala de plen a Parlamentului European în aplauzele tuturor/ VIDEO. Chirieac: Românii care au votat-o sunt în extaz acum

Eurodeputata Diana-Iovanovici Şoşoacă a fost scoasă joi din sala de plen a Parlamentului European.

Eurodeputata Diana-Iovanovici Şoşoacă a fost evacuată joi din sala de plen a Parlamentului European, în timpul dezbaterii ce precede votul privind candidatura Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat de președinte al Comisiei Europene.

Roberta Metsola, Președinta Parlamentului European, a explicat că a recurs la această acține după ce eurodeputata a întrerupt de trei ori vorbitorii, conform Agerpres. În momentul în care Diana Șoșoacă a fost evacuată, eurodeputata franceză Valerie Hayer, reprezentanta grupului Renew, era la cuvânt.

Diana Șoșoacă a purtat botniță pe parcursul manifestării sale. A avut la ea saci de gunoi și icoane. Aceasta striga în timp ce era evacuată ‘In God we trust’ (‘În Dumnezeu credem’).

"Poate Parlamentul României adoptă exact același regulament care există în Parlamentul European, iar atunci nu o să mai avem derapaje"

Analistul Bogdan Chirieac a comentat acest subiect într-o intervenție la Antena 3 CNN.

"Sunt două aspecte. Primul, jumătate de milion de români care au votat-o pe doamna Șoșoacă să meargă în Parlamentul European cred că sunt în extaz acum. Sunt foarte bucuroși de ce a făcut doamna Șoșoacă. Nu am îndoială. Poate li se alătură și alții. Al doilea aspect, poate Parlamentul României adoptă exact același regulament care există în Parlamentul European, iar atunci nu o să mai avem derapaje. Este foarte simplu", a spus Bogdan Chirieac.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel