Diana Șoșoacă nu mai e în AUR, dar tot cu George Simion stă. Ioana Constantin: Va judeca istoria / video

Diana Șoșoacă și George Simion
Diana Șoșoacă și George Simion

Diana Șoșoacă nu mai este în AUR, dar „șade”, deseori, de-a dreapta și de-a stânga lui George Simion.

Ioana Constantin a vorbit despre faptul că Diana Șoșoacă este pe orice listă de proiect inițiat de AUR. De asemenea, a amintit că Diana Șoșoacă este singurul demnitar român care a cerut scuze Ambasadei Federației Ruse.

„Diana Șoșoacă este pe orice listă de proiect inițiat de AUR. Chiar recent am văzut-o prin Vama Siret unde spunea că în Ucraina nu este război și inducea ideea că oamenii s-au autobombardat și că nu e vina rușilor. Și făcea mișto și de refugiații care stăteau pe jos. Mi s-a părut absolut halucinant. Chiar m-am uitat un pic. Am vrut să văd până unde merge acest delir.

Diana Șoșoacă este acel demnitar al statului român, singurul de altfel, care a cerut scuze Ambasadei Federației Ruse. Repet: singurul parlamentar ales care a cerut scuze Ambasadei Federației Ruse. Iar ei (n.r. - cei de la AUR) sunt supărați că noi zicem că au o afinitate ridicată față de Federația Rusă. Păi avem aceste fapte. Dacă n-ai afinități pentru Federația Rusă, în mod evident nu-l propui pe Călin Georgescu premier, nu?! Sunt fapte. Dar să-și asume! Și lui Lukașenko îi place de Putin. A luat trupele și s-a dus să invadeze Ucraina. Poate mâine vrea și George Simion să-și ia trupele și să meargă și el, nu știu. Nu știu dacă e rău sau bine. Va judeca istoria și un tribunal internațional”, a zis Ioana Constantin la DC News și DC News TV.

Youtube video image

VEZI ȘI: EXCLUSIV  George Simion, făcut praf. Ioana Constantin: Cocalarii nu votează cu AUR. Sunt mai șmecheri

Fiecare partid trebuie să fie reprezentat.

Adică inclusiv cocalarii, zice jurnalistul Val Vâlcu.

„E necesar și legitim un astfel de partid, adică AUR. Hipsterii au partidul lor, dar și cocalarul trebuie să aibă expresie politică, pe cineva care să-l reprezinte în Parlament”, a zis ziaristul Val Vâlcu la DC News.

Protest AUR, organizat duminică

Când întreaga omenire se uita la atrocitățile pe care Vladimir Putin le face în Ucraina, George Simion striga: „Jos masca! Jos starea de alertă!” A fost un protest neadecvat care putea fi amânat sau anulat.

„Cocalarul e ăla care, la cinema, când este momentul cel mai dramatic, strigă: Pup-o, bă! E ală care râgâie la masă. Ăsta-i cocalarul: inadecvat momentului! Cum a fost și protestul de duminică al AUR: inadecvat acelui moment” ,a mai spus jurnalistul.

Ioana Constantin a intervenit: „Cocalarii nu votează cu AUR. Sunt mai șmecheri decât să voteze cu AUR. Așa cred eu.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel