EXCLUSIV  Diana Șoșoacă, peste George Simion în sondaje. Marea problemă pentru amândoi la alegerile din 2024 / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Sondaje recente o plasează pe Diana Șoșoacă mai sus decât George Simion în ceea ce privește încrederea în politicieni.

Vedeți aici un sondaj recent - Sondajul care arată politicienii în care românii au cea mai mare încredere. Boc, cu șase locuri în fața lui Iohannis - https://www.dcnews.ro/sondajul-care-arata-politicienii-in-care-romanii-au-cea-mai-mare-incredere-boc-cu-sase-locuri-in-fata-lui-iohannis_940521.html

Sociologul Alfred Bulai a comentat acest subiect. El a spus că era de așteptat ca Diana Șoșoacă să îl întreacă pe George Simion. Doar că există o problemă pentru cei doi... Ambii se bat pe același electorat.

„Era de așteptat. Dacă Diana Șoșoacă și George Simion intră într-o dezbatere... George Simion plânge. Diana Șoșoacă îl rupe în două. Diana Șoșoacă este politician de calibru. Doar că Diana Șoșoacă nu are partid, că SOS nu este partid, în timp ce AUR are totuși o structură. Problema pentru ei este că se bat pe același electorat. Probabil că Diana Șoșoacă va fi izolată în sensul că nu vrea nimeni să se bată cu ea, „să se joace cu ea”, să intre în dezbateri cu ea. Nu știu cât va avea șanse la alegeri”, a zis Alfred Bulai la DC News și DC News TV, în emisiunea „Nod în papură”.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

În orice caz, și datorită Dianei Șoșoacă, George Simion este astăzi în Parlament. Să ne amintim că atunci când a candidat singur, n-a reușit mare lucru. În 2019, George Simion a candidat independent la alegerile europarlamentare, sub sloganul „România Mare în Europa”. El a obținut un scor de 1,21%. După acest eșec, tot în 2019, a fondat partidul Alianța pentru Unirea Românilor. 

3. Inquam Ph... (diana-sosoaca_65828200.jpg)

Apoi, în 2020, cu Diana Șoșoacă alături, George Simion a înregistrat o mega surpriză la alegeri. A obținut 9,3% din numărul total al mandatelor de parlamentar.

Un an mai târziu, Diana Șoșoacă a fost răsplătită pentru că a băgat AUR în Parlament cu... excluderea din partid. 

Rămâne de văzut ce va face, în 2024, George Simion fără Diana Șoșoacă din moment ce sondajele nu-i sunt neapărat favorabile.

4. Inquam Pho... (george-simion-diana-sosoaca_inquam_photos_octav_ganea_00531600.jpg)

Diana Șoșoacă a reușit „performanța” de a deveni, în foarte scurt timp, o „vedetă” a Internetului, după ce s-a remarcat prin aparițiile sale în clipuri video anti-vaccin și din postura de avocat cu care IPS Teodosie a venit în fața judecătorilor.

Diana Șoșoacă a fost implicată în multe scandaluri. De fapt... nu a fost implicată, ci le-a provocat chiar ea. De exemplu, ședinţa comună secretă a Parlamentului consacrată evoluţiilor recente şi situaţiei din Statul Israel care s-a desfășurat, în sala de plen a Camerei Deputaţilor, a fost întreruptă câteva minute de senatoarea Diana Şoșoacă.

Pe unul dintre conturile sale de Facebook, Diana Şoşoacă a postat primele minute ale şedinţei, întrerupând filmarea la momentul de reculegere. Deputatul PSD Daniel Suciu a ieşit din sală, precizând că „există un mic incident”. Deputatul USR Emanoil Ungureanu a explicat că şedinţa este secretă pentru a proteja victimele prezentate în filmul respectiv. Presa nu a avut acces în sală. Stenograma şedinţei secrete comune nu s-a publicat în Monitorul Oficial al României. 

VEZI ȘI: AUR trimite flyere prin poștași, odată cu pensiile românilor. Explicațiile Poștei Române. „Vom introduce în Constituție dreptul de a plăti cu bani în numerar și căsătoria între un bărbat și o femeie” - https://www.dcnews.ro/aur-trimite-flyere-prin-postasi-odata-cu-pensiile-romanilor-explicatiile-postei-romane-vom-introduce-in-constitutie-dreptul-de-a-plati-cu-bani-in-numerar-si-casatoria-intre-un-barbat-si-o-femeie_941033.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel