EXCLUSIV  Diana Tache și Mugur Ciuvică, „schimb de replici” privind viitorul președinte al României / video

Facebook Diana Tache
Facebook Diana Tache

Diana Tache și Mugur Ciuvică au avut un „schimb de replici” la Miercurea Neagră privind viitorul președinte al României.

Diana Tache a zis că „este o discuție” în ceea ce privește viitorul președinte al României, în timp ce Mugur Ciuvică a spus că nu este o discuție, ci o... așteptare.

„Să vedem cui predă Klaus Iohannis mandatul. Aici este discuția cea mai importantă. Cui predă mandatul la iarnă, după alegeri”, a zis Diana Tache, moment în care Mugur Ciuvică a avut o remarcă.

„Trebuie să o contrazic pe doamna Tache. A zis că despre cine va fi viitorul președinte este o mare discuție. Eu zic că este greșit. Despre cine va fi viitorul președinte... este o mare AȘTEPTARE în România. Toată lumea așteaptă un SMS, un telefon, ca să afle cine va fi viitorul președinte. De discutat nu cred că discută nimeni pentru că nu au ce să discute. Și atunci așteaptă...”.

„Nu credeți că entitatea telefonică, pentru o asemenea funcție, ar trebui să-i cheme pe toți responsabilii politici și să le spună: „tu ești alesul!”? Măcar să ne vedem la față”, a zis Bogdan Chirieac.

Mugur Ciuvică a replicat: „Nu intru eu în proceduri. Entitatea face ce vrea ea. Pentru entitate, rezultatul contează. Cred că rezultatul îl vom vedea cam din vară încolo, probabil după europarlamentare”.

„Foarte corectă precizarea lui Mugur Ciuvică. Cred că seara, pe 9 iunie, se va face un grup de WhatsApp unde entitatea va da un singur mesaj pe care îl citesc toți și iau act”, a zis Diana Tache.

„Și entitatea asta cum face? Cum selectează? Este un fel de inteligență artificială așa? Inteligență cu epoleți să-i zicem?, a zis Bogdan Chirieac.

„Entitatea asta este și peste epoleți. Și epoleții primesc SMS-uri de la entitate. Pare aiurea așa, dar este organizat”, a continuat Mugur Ciuvică.

„Țara nu va pica în haos niciodată. Cine știe ce mai vrea poporul muncitor... Poporul poate să vrea greșit anumite lucruri, așa avem o entitate telefonică care gândește și acționează pentru noi. Eu-s liniștit”, a adăugat Bogdan Chirieac.

Vedeți continuarea aici:

Youtube video image

VEZI ȘI: e-Factura transformă ANAF în DNA-ul de pe vremea Laurei Codruța Kovesi? „Pe mine mă ia primul înaintea celui care a făcut greșit platforma!” / video - https://www.dcnews.ro/e-factura-transforma-anaf-in-dna-ul-de-pe-vremea-laurei-codruta-kovesi-pe-mine-ma-ia-primul-inaintea-celui-care-a-facut-gresit-platforma-video_946611.html#google_vignette

CITEȘTE ȘI: Faza zilei cu e-Factura. Chirieac: A venit mecanicul la noi. Sunt foarte multe chestii tehnice, străine celor care nu sunt experți în contabilitate / video - https://www.dcnews.ro/faza-zilei-cu-e-factura-chirieac-a-venit-mecanicul-la-noi-sunt-foarte-multe-chestii-tehnice-straine-celor-care-nu-sunt-experti-in-contabilitate-video_946457.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel