Andreea Sava a prezentat pe blogul său care sunt cele cinci alimente pe care nu ar trebui niciodată să le consumi.
1. Margarină
A existat o adevărată nebunie privind consumul de margarină, potențat de moda anti orice aliment de origine animală. De fapt, untul este mai sănătos decât margarina, desigur dacă este mâncat cu măsură, dar cam asta este regula pentru orice. Margarina, însă, conține grăsimi trans care duc la creșterea colesterolului rău și se depun pe artere, lucru care poate duce la probleme vasculare grave.
2. Crenvurști, salamuri și alte feluri de carne procesată
Aceste produse din carne de o calitate inferioară conțin multe lucruri și prea puțină carne. Vorbesc despre nitriți, arome și potențatori de arome artificiali, coloranți și o cantitate imensă de sare. Dacă totuși vă plac, citiți cu mare atenție etichetele. Cumpărați produsele care conțin cât mai puține E-uri și o proporție cât mai mare de carne. În general, salamurile uscate și afumate sunt cele mai sigure. E adevărat că sunt și cele mai scumpe.
Citește mai departe AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News