Iată cum ar trebui să arate un meniu pentru a slăbi cu ajutorul berii.
Mic dejun
La ora 8.00 dimineața se consumă 150 g de peşte la grătar cu suc de lămâie şi salată de varză albă.
Gustare 1
La ora 11.00 se bea 150 ml bere rece, amară sau fără alcool.
Prânz
La ora 12.00 se mănâncă 200 g carne de pasăre fiartă.
Gustare 2
La ora 12.10 se consumă 250 ml bere blondă, dulceagă, cu o tărie alcoolică de 2-3 grade.
Gustare 3
La ora 18.30 se bea o porţie de 50 ml bere, din sortimentul consumat la prânz.
Cină
Se mănâncă brânzeturi uscate, cu conţinut redus de grăsimi, nesărate, neafumate şi salată verde sau salată de crudităţi de sezon, acrită cu oţet de mere.
+ o porţie de bere fără alcool de cel puţin 200 ml