Dieta cu gheaţă. Slăbeşti până la 5 kilograme într-o săptămână

Cuburile de gheaţă pot ajuta la slăbit / Foto: Pixabay
Cuburile de gheaţă pot ajuta la slăbit / Foto: Pixabay

Ai încercat deja, poate, dieta cu ouă, dieta cu supă de varză, dieta cu ceaiuri, dieta cu smoothie-uri, dieta cu fructe... dar de dieta cu gheaţă sigur nu ai auzit! Iată cum poţi scăpa de un centimetru în talie în doar 7 zile!

Potrivit experților, dieta cu gheață pare să fie una din cele mai ușoare și plăcute modalități de a scăpa de kilogramele în plus. Această dietă, destul de neobişnuită, se bazează pe consumul de alimente reci, lucru care favorizează organismul să consume mai multă energie, atât pentru digestie, cât și pentru a încălzi alimentele. Ca în orice dietă, pot exista și contraindicații și dezavantaje.

Dieta cu hrană rece sau dieta cu gheaţă devine tot mai cunoscută în rândul celor care doresc să scape de câteva kilograme în plus într-un timp destul de scurt. Teoretic, se poate slăbi până la 5 kilograme în doar 7 zile. Este o dietă relativ nouă, practicată foarte mult de celebrităţile din America. A fost inventată de Petit Bee care, iniţial, a stabilit un plan de dietă de o lună și jumătate. El spunea că o persoană ar trebui să mănânce numai alimente reci, precum și să stea tot timpul în camere reci. Altfel spus, ideea era de a îngheța corpul atât în interior, cât și în exterior, potrivit Boldsky.com Un nutriționist din Statele Unite a sugerat, de asemenea, o variație interesantă a acestei diete. Aceasta consta în consumul regulat de cuburi de gheață. Însuși doctorul a descoperit că, în acest fel, o persoană poate pierde un kilogram în plus pe lună, menținând aceeași dietă și evitând activitatea fizică. Şi asta pentru că se ard calorii atunci când corpul nostru depune efort să topească gheaţa şi să regleze temperatura internă.

Există şi dezavantaje!

Ca în orice dietă, nici pentru cea cu gheață nu se recomandă excesul. Au existat cazuri în care o persoană a consumat până la 7 kilograme de gheață, ceea ce poate fi foarte periculos pentru organism, deoarece atunci când se consumă o astfel de cantitate de gheață, organele pot suferi leziuni. Atenţie! Consumul de gheață este strict interzis în perioadele în care organismul este supraîncălzit. Mai mult, gheața are un efect negativ asupra dinților, astfel, că smalțul începe să se crape și apar probleme în cazul lucrărilor din ceramică sau porţelan..

Cum se ţine dieta cu gheaţă

O dietă este cea mai bună atunci când se ţine pe perioade scurte. Din acest motiv, puteți mânca timp de 12 ore, iar în restul timpului orice aliment este interzis, deoarece organismul trebuie să intre în repaus şi să se recupereze. Partea bună este că puteţi mânca îngheţată la discreţie! În rest, orice aliment scos de la rece ca iaurturi, legume reci, piftii, sushi rece, sosuri slabe semicongelate etc. pot fi consumate ca alternativă la mesele obişnuite calde. Ar trebui să faceți şi exerciții fizice în timp ce țineți această dietă. Principalul este să faceți exerciții într-un mediu mai răcoros. Înainte de a începe să ţineţi dieta cu cuburi de gheaţă şi mâncăruri şi băuturi reci este indicat să consultaţi un medic, pentru a vă asigura că nu aveţi probleme cu inima, cu tensiunea sau cu dantura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel