Hrișca, cu un indice glicemic scăzut, ajută în procesul de slăbire.
Iată un plan alimentar pe zile:
3 boluri a câte 200 g frișcă, la mesele principale
1-2 mere între mese
4 pahare hrișcă fiartă a câte 150 g
6-7 caise uscate între mese
150 g iaurt degresat la cină
150 g iaurt degresat cu hrișcă, dimineața și seara
la prânz 1 lingură de stafide sau 2-3 caise deshidratate, 150 g hrișcă
Pe lângă obișnuitul bol cu hrișcă fiartă, ai voie să consumi o lingură de stafide sau 4 caise uscate
Pe lângă hrișcă, poți mânca un măr, astfel încât cantitatea zilnică să nu depășească 3 mere
La micul dejun hrișcă și 150 g iaurt degresat
La prânz, 200 g hrișcă
La cină – hrișcă amestecată cu 2-3 linguri de stafide
Până la 200 g iaurt degresat la micul dejun, notează clickpentrufemei.ro.
La celelalte mese din zi, consumă hrișcă și fructe uscate.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu