Hrișca, cu un indice glicemic scăzut, ajută în procesul de slăbire.
Iată un plan alimentar pe zile:
3 boluri a câte 200 g frișcă, la mesele principale
1-2 mere între mese
4 pahare hrișcă fiartă a câte 150 g
6-7 caise uscate între mese
150 g iaurt degresat la cină
150 g iaurt degresat cu hrișcă, dimineața și seara
la prânz 1 lingură de stafide sau 2-3 caise deshidratate, 150 g hrișcă
Pe lângă obișnuitul bol cu hrișcă fiartă, ai voie să consumi o lingură de stafide sau 4 caise uscate
Pe lângă hrișcă, poți mânca un măr, astfel încât cantitatea zilnică să nu depășească 3 mere
La micul dejun hrișcă și 150 g iaurt degresat
La prânz, 200 g hrișcă
La cină – hrișcă amestecată cu 2-3 linguri de stafide
Până la 200 g iaurt degresat la micul dejun, notează clickpentrufemei.ro.
La celelalte mese din zi, consumă hrișcă și fructe uscate.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News