Dieta cu hrișcă. Slăbești și îți detoxifiezi organismul. Această dietă te ajută să pierzi în greutate și să-ți revitalezi întregul organism.
Dieta cu hrișcă. Cum se prepară
Seara, se pune într-un vas 200 g de hrișcă (o porție), peste care se toarnă 400 ml apă clocotită. O altă variantă ar fi să se fiarbă hrișca, 8-10 minute, la foc mic, scrie clickpentrufemei.ro
Dieta cu hrișcă. Meniu
Dieta cu hrișcă. Luni
3 boluri a câte 200 g frișcă, la mesele principale
1-2 mere între mese
Dieta cu hrișcă. Marți
4 pahare hrișcă fiartă a câte 150 g
6-7 caise uscate între mese
150 g iaurt degresat , la cină
Dieta cu hrișcă. Miercuri
150 g iaurt degresat cu hrișcă, dimineața și seara.
La prânz, 1 lingură de stafide sau 2-3 caise deshidratate, 150 g hrișcă
Dieta cu hrișcă. Joi
Pe lângă bolul cu hrișcă fiartă, ai voie să consumi o lingură de stafide sau 4 caise uscate pe zi.
Dieta cu hrișcă. Vineri
Pe lângă hrișcă, poți mânca un măr. Cantitatea zilnică să nu depășească 3 mere. De asemenea, poți să bei suc proaspăt de mere.
Dieta cu hrișcă. Sâmbătă
La micul dejun, consumă hrișcă și 150 g iaurt degresat. La prânz, mănâncă 200 g hrișcă, iar la cină – hrișcă amestecată cu 2-3 linguri de stafide.
Dieta cu hrișcă. Duminică
Până la 200 g iaurt degresat – la micul dejun. La celelalte mese din zi, consumă hrișcă și fructe uscate.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News