Lintea te ajută să slăbeşti sănătos.
Ai nevoie de 1 lingură de linte fiartă, 1 ceapă roşie tocată, 1 ou şi 2 linguri de făină. Pasează lintea, adaugi ingredientele rămase şi formezi clătitele. Le poţi mânca cu brânză şi cu legume, în prima parte a zilei.
Seara, poţi mânca un humus preparat în casă, cu legume.
Ai nevoie de 1 lingură de linte, 1 morcov, 2 cartofi medii, 1 ţelină, 1 ceapă roşie, 2 ceşti de bulion, 1 lingură de smântână, sare şi piper după gust. Fierbi legumele, după care le pasezi, adaugi bulionul şi smântâna, apoi condimentezi.
Pentru a prepara omleta ai nevoie de două ouă şi sare şi piper. În restul zilei, poţi mânca un fruct, un iaurt degresat şi un peşte la grătar.
Fierbe în apă o cană de orez şi prepară separat un sos proaspăt de roşii, usturoi şi ceapă. Adaugă 1 ceaşcă de linte fiartă şi lasă să se omogenizeze. Mai poţi mânca un fruct, un iaurt grecesc şi o salată proaspătă de legume verzi.
Ai nevoie de 1 lingură de linte, 1 ceaşcă de supă de legume şi 1 ceaşcă de cartofi pasaţi. Fierbi supa de legume cu lintea, apoi adaugi cartofii şi amesteci.
Poţi prepara aceeaşi supă de linte ca în ziua 2, însă mai poţi adăuga în meniu şi un piept de pui la grătar cu o salată de varză.
Ai nevoie de 1 lingură de linte fiartă, 1 ou, 1 lingură de făină, 1 ceapă tocată, 1 lingură de ulei de măsline. Pasezi lintea, adaugi ingredientele rămase şi formezi nişte chiftele, notează clickpentrufemei.ro. Pentru sosul de ciuperci, ai nevoie de 1 ceaşcă de ciuperci feliate, 2 linguri de smântână, 100 ml vin alb, 50 g pătrunjel şi sare după gust. Căleşti ciupercile într-o tigaie, adaugi smântâna şi vinul alb, apoi condimentezi şi decorezi cu pătrunjel. Presari sosul peste chiftele.
La micul dejun, ai voie să alternezi următoarele alimente: iaurt, cereale, fructe, pâine prăjită cu brânză slabă şi roşii. Nu uita să te hidratezi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News