Luni, 11 martie, creştinii ortodocşi au intrat în Postul Sfintelor Paşti, cunoscut şi ca Postul Mare. În cele ce urmează, vă prezentăm variante cu diferite meniuri de post.
Mic dejun: salată de fructe
Prânz: supă de lobodă, ciuperci la grătar
Cină: doi cartofi fierți, o salată verde.
Mic dejun: 50 g cereale de ovăz cu lapte de soia
Prânz: supă cremă de linte și salată de vinete cu maioneză de avocado, pusă pe ardei gras
Gustare: 40 grame de nuci crude
Cină: dovlecel la grătar cu mujdei de usturoi.
Mic dejun: două felii de pâine integrală cu salată de vinete
Gustare: kiwi
Prânz: ciuperci la grătar, legume
Cină: un bol de supă de roșii.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu