Dieta cu pâine nu este doar un vis. Este important doar să fie puțin prăjită.
Dieta cu pâine este extrem de eficientă, deși foarte mulți nutriționiști susțin că este primul aliment la care trebuie să reunțăm atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus. S-a dovedit însă că o felie de pâine prăjită, la fiecare masă, nu este o probelmă atât timp cât meniul este echilibrat din punct de vedere caloric.
Dieta în care este permisă pâinea prăjită ajută la eliminarea a cinci kilograme într-o sptămână.
Luni:
Mic dejun: o cană de lapte degresat, un fruct şi o felie de pâine prăjită, care cântăreşte 25 de grame.
Masa de prânz: o friptură de 150 de grame de friptură de vită la grătar, salată de legume făcută din o roşie şi salată verde (75 de grame).
Cina: supa de tăiţei, un peşte de 150 de grame la grătar, o omletă din două ouă, o felie de pâine prăjită şi două fructe.
Marţi:
Mic dejun: o cană de lapte degresat, o felie de pâine prăjită şi un fruct.
Masa de prânz: salata de legume cu 200 de grame de salată verde şi 80 de grame de pepene galben, o felie de pâine prăjită şi 150 de grame friptura de carne de vită. La desert se poate mânca un iaurt sau un fruct.
Cina: 150 de grame de pește pe grătar, salată de fasole verde cu roşii şi brânză şi o felie de pâine prăjită.
Miercuri:
Mic dejun: o cană de lapte, un fructe şi o felie de pâine prăjită.
Masa de prânz: 200 de grame de peşte, 150 g salata de legume cu o bucată de friptură de pui fiert, o felie de pâine prăjită şi două fructe.
Cina: 150 de grame peşte, o tocană de legume, o felie de pâine prăjită şi două fructe.
Joi:
Mic dejun: o cană de lapte, o felie de pâine prăjită şi un fruct.
Masa de prânz: 200 g sparanghel, 100 de grame brânza, o felie de pâine prăjită şi două fructe.
Cina: o omletă făcută cu două ouă, o supă de tăiţei, un file de peşte gătit la grătar, o felie de pâine prăjită şi două fructe.
Vineri:
Mic dejun: o ceaşcă de lapte degresat, o felie de pâine prăjită şi două fructe.
Masa de prânz: Spaghete sau macaroane cu sos de roşii, file de peşte, gatite pe grătar, o salată de legume asortata, cartofi prăjiţi (100 de grame), o felie de pâine prăjită şi două fructe.
Cina: cârnaţi la grătar, cu la un cuptor, spanac sau conopida (200 grame) stropită cu zeama de lămâie, o felie de pâine prăjită şi un iaurt.
Sâmbăta şi duminică se alege oricare din meniurile de mai sus, conform observator.tv.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu