Dieta cu sfeclă roşie te ajută să slăbeşti şase kilograme în doar o săptămână. Este foarte important să bei de două ori pe zi, înainte de prânz și înainte de cină, un pahar de suc de sfeclă roşie, portocală și morcov.
Iată ce presupune meniul zilnic:
Micul dejun: două felii de pâine prăjite cu o ceașcă de ceai.
Prânz: o porție de orez brun şi o salată de legume crude.
Cină: un măr și o supă de legume.
Micul dejun: un iaurt cu cereale.
Prânz: pui la cuptor, o salată de sfeclă roşie.
Cină: doi cartofi copţi, un fruct.
În această zi ai acelaşi meniu ca cel de luni.
Micul dejun: iaurt cu cereale.
Prânz: pui la grătar cu salată de sfeclă și roșii.
Cină: ciorbă și spanac.
Micul dejun: iaurt cu cereale, două felii de pâine prăjită.
Prânz: orez brun cu pește
Cină: un piure de dovleac.
Micul dejun: iaurt cu cereale.
Prânz: pui cu salată de sfeclă.
Cină: salată de cartofi, cu un ou, orez și roșii.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News