Strugurii au o acţiune depurativă ce ajută organismul să se detoxifieze.
Strugurii sunt folosiți și într-o dietă. Aceștia se vor consuma mereu înainte de masă, fiind repartizaţi echilibrat. Cantitatea creşte, gradat, astfel:
- în prima zi se consumă o jumătate de kilogram de struguri, repartizaţi la cele trei mese principale; de exemplu, câte un ciorchine înainte de fiecare masă
- a doua zi se consumă cu o jumătate de kilogram mai mult, deci 1 kg de struguri, repartizat la mesele principale
- se creşte apoi cu câte o jumătate de kilogram pe zi
- cantitatea din a șasea zi se menţine încă trei zile, mai exact în zilele 7, 8 şi 9
- apoi se revine la alimentaţia normală.
Între mese, nu se mănâncă nimic. Cel mai bine este să consumaţi fructele cu tot cu coajă. Dieta se poate repeta după o pauză.
Scăderea în greutate este lentă, dar sigură, cu condiţia să nu faceţi abuzuri alimentare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu