Se apropie postul Paștelui și mulți dintre noi vor lăsa deoparte alimentele de origine animală.
Invitată la Antena 3, Carmen Brumă a spus cum poate arăta o zi în post din punct de vedere culinar. Ea a spus că dimineața poți mânca două felii de pâine cu humus sau cu fasole bătută, iar lângă trebuie neapărat să ai niște legume proaspete, legume diferite, cum ar fi roșie și castravete. Este bine să ai diversitate în farfurie atunci când vine vorba de legume.
Gustarea se ia între masa de prânz și cea de seară. Masa de prânz poate fi pe la ora 13.00. ”Nu trebuie să mănânci la ore fixe. Regula este să ai patru ore între mese și să-ți respecți senzația de foame”, a zis Carmen Brumă.
La prânz poți mânca o supă de linte, fasole, orice alta variantă de genul acesta.
La gustare poți mânca un pumn de semințe, nuci, cu un ceai lângă. De asemenea, poți mânca un fruct, o salată de pătrunjel cu foarte multe roșii.
Seara poți mânca legume la grătar. Poți pune deasupra fulgi de drojdie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News