Dietă detoxifiere ficat, după sărbători. Slăbești și devii mai sănătos, în doar nouă zile. După sărbătorile îmbelşugate, organismul are nevoie de o detofixiere. Dieta detox pentru ficat este perfectă pentru acest moment.
Detoxifierea ficatului durează nouă zile. Eliberează şi curătă ficatul de substanţe toxice. Îmbunătăţeşte starea de sănătate. Se reglează şi digestia. Se elimină excesul de apă, somnul devine odihnitor. Gândirea devine limpede, pielea devine luminoasă şi curată. Căile respiratorii se eliberează, respiraţia se împrospătează, nivelul de energie va creşte şi numărul de kilograme va scădea.
Dieta de detoxifiere a ficatului, de nouă zile, a fost concepută de Patrick Holford, lider în nutriţie, şi este compusă din cinci mese pe zi: trei principale şi două gustări. Se consuma doi litri de apă împărţiţi în doze egale, pe parcursul zilei. Este obligatoriu să faceţi sport. Timp de nouă zile se consumă doar seminţe, fructe, legume şi peşte, scrie ciao.ro.
Micul dejun: cereale cu lapte de soia / fructe / smoothie de fructe
Prânz: salataă de verdeţuri cu seminţe / păstrăv cu legume coapte / file de somon cu salată de legume / supă de cartofi / supă de linte cu morcovi
Cina: supă de legume / legume la grătar / orez fiert
Gustări: fructe / suc de fructe / seminţe / porumb
Dietă detoxifiere ficat. Nu ai voie să consumi: cafea, băuturi alcoolice, băuturi din comerţ, grâu, lapte, grăsimi şi dulciuri, alimente procesate, fast-food, patiserie.
Dietă detoxifiere ficat. Suc de lămâie şi sfeclă roşie: șase tulpini de ţelină, o jumătate de lămâie, o sfeclă roşie, o cană coriandru, o bucăţică ghimbir proaspăt ras. Se procesează toate ingredientele într-un storcător. Sucul se serveşte imediat.
Dietă detoxifiere ficat. Suc de morcovi şi sfeclă roşie: doi morcovi, două bucăţi sfeclă roşie, o lămâie, un bulb de molură. Se procesează toate ingredientele într-un storcător. Sucul se consumă imediat sau se poate păstra la frigider timp de 24 de ore.
Dietă detoxifiere ficat. Suc de portocale şi ţelină: două portocale fără coajă, o lămâie fără coajă, o jumătate de ţelină, o jumătate de cană cu pătrunjel. Se procesează toate ingredientele în blender. Se consumă imediat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu