În două săptămâni, ai putea topi pâna la 5 kilograme. Iată în ce constă aceată dietă.
1. Mănâncă fructe până în ora 11:30 a prânzului, pentru că este mai uşor pentru organismul tău să le digere, scrie divahair.ro.
2. Mănâncă la prânz câte o salată şi o supă.
3. Evită carbohidraţii care conţin amidon rezistent, precum fasolea, cuşcuşul, orezul brun şi cartofii, după ora 18:00.
4. La masa de seară, consumă cel puţin trei legume sau o salată mare.
5. Mănâncă la fiecare 2 sau 3 ore, pentru a menţine arderea grăsimilor şi a evita scăderea energiei.
6. Renunţă la carbohidraţii din orezul normal, pâinea şi pastele obişnuite, întrucât acestea nu îţi oferă energie decât pentru o scurtă perioadă de timp.
7. Fă 30 de minute (minimum) de sport pe zi, dimineaţa, când grăsimile sunt mai uşor de ars.
8. Bea cel puţin câte un pahar de apă la fiecare 2 ore; fiecare reacţie chimică din corpul tău, de la extragerea nutrienţilor din alimentele consumate până la arderea grăsimilor are nevoie de apă, pentru a putea fi realizată.
Ziua 1
Mic-dejun: fructe proaspete, suc de fructe şi apă sau un smoothie de fructe proaspete
Gustare: o pungă mică de nuci nesărate
Prânz: ciorbă de vită cu orez şi o salată
Gustare: 2 ouă fierte
Cină: friptură de somon în ulei de măsline şi lămâie
Ziua 2
Mic-dejun: fructe proaspete, suc de fructe şi apă sau un smoothie de fructe proaspete
Gustare: prăjituri din ovăz şi legume (un castravete, de exemplu)
Prânz: o supă de cartofi dulci şi o salată
Gustare: un baton de cereale
Cină: un piept de pui la grătar
Ziua 3
Mic-dejun: fructe proaspete, suc de fructe şi apă sau un smoothie de fructe proaspete
Gustare: humus şi legume (morcovi, castraveţi etc.)
Prânz: supă de vită şi orez, plus o salată
Gustare: un ou fiert şi puţin prosciutto
Cină: spanac fiert şi câteva roşii, plus un pahar cu suc proaspăt de fructe
Ziua 4
Mic-dejun: fructe proaspete, suc de fructe şi apă sau un smoothie de fructe proaspete
Gustare: carne de pui fiartă, o roşie şi câteva nuci
Prânz: mazăre sau supă de mazăre şi o salată
Gustare: legume crude
Cină: creveţi
Ziua 5
Mic-dejun: fructe proaspete, suc de fructe şi apă sau un smoothie de fructe proaspete
Gustare: salată de fasole
Prânz: o supă de legume, o bucată de pui la grătar şi o salată
Gustare: brânză feta şi legume crude
Cină: carne de miel cu lămâie şi ulei de măsline la grătar
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu