Dieta la ore fixe te poate ajuta să scapi de zece kilograme în patru săptămâni.
Respectarea orelor fixe de masă se referă la o dietă care topeşte zece kilograme în patru săptămâni. Așadar, pentru reuşita acestui regim, masa trebuie servită la anumite ore. Dieta trebuie urmată fără gustări dulci până se ajunge la greutatea dorită.
Exemplu de meniu la ore fixe
Luni
La micul dejun: 100 g iaurt sau kefir, 50 g biscuiţi şi o banană
La prânz: 5o g orez, zece g brânză nu prea sărată, 200 g fasole verde asezonată cu o linguriţă de ulei de măsline şi un măr
La cină: Carne slabă de vită fiartă, 200 g spanac fiert asezonat cu o linguriţă de ulei şi un măr.
Marţi
La micul dejun: 100 g brânză şi două linguriţe de miere
La prânz : 50 g orez fiert, zece g brânză slabă, 200 g legume fierte, o felie pâine integrală, o portocală
La cină: 200 g carne de vită la grătar, 100 g salată de crudităţi asezonată cu două linguriţe de ulei de măsline
Miercuri
La micul dejun: 50 g brânză slabă, 100 g iaurt, două linguriţe de miere
La prânz: 50 g orez, zece g brânză slabă, 100 g salată de crudităţi cu o linguriţă de ulei de măsline şi un măr
La cină: 50 g paste cu suc de roşii, 100 g urdă, 200 g legume crude asezonate cu o linguriţă de ulei de măsline şi un măr
Joi
La micul dejun: 100 g iaurt şi 100g biscuiţi
La prânz: Două ouă fierte, 50 g şuncă, 100 g salată de crudităţi asezonată cu două linguriţe ulei de măsline, 30 g pâine integrală, o portocală
La cină: 50 g orez, 200 varză crudă asezonată cu două linguriţe ulei de măsline şi un măr
Vineri
La micul dejun: 100 g iaurt, 100 g biscuiţi
La prânz: 50 g spaghete cu 100 g ciuperci, 3oo g legume fierte cu două linguriţe ulei de măsline, o banană
La cină: 200 g peşte la grătar cu 20 g măsline verzi, 100 g legume crude cu 3o g brânză rasă cu două linguriţe de ulei de măsline şi o portocală
Sâmbătă
La micul dejun: 50 g brânză slabă, două linguriţe de miere
La prânz: 50 g paste cu dovlecei, 100 g piept de pui la grătar, 100 g salată de crudităţi asezonate cu o linguriţă de ulei de măsline, o felie de pâine integrală şi un măr
La cină :50 g peşte la grătar, o felie pâine integrală, 300 g conopidă fiartă cu o linguriţă de ulei de măsline, un pahar de vin alb
Duminică
Se repetă, la alegere, unul dintre meniuri.
Dieta poate fi urmată de persoanele sănătoase care pot servi masa la ore fixe.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu