EXCLUSIV  DIETĂ, mit demontat de Alexander Florescu, ”antrenorul vedetelor”

Alexander Florescu, căruia i s-a dus faima de ”antrenorul vedetelor”, a oferit, pentru DCNews, sfaturi utile despre nutriție și fitness. 

Alexander Florescu este antrenor de fitness. El oferă celor pe care-i antrenează un program complet, de exerciții și de nutriție, având și un curs de nutriție. 

I s-a dus vestea de ”antrenorul vedetelor”, datorită vedetelor ce se antrenează în sălile sale de fitness din București și care au reușit să aibă transformări spectaculoase, multe dintre ele având siluete de invidiat. 

Alexander Florescu a vorbit, pentru DCNews, despre ”pofta de dulce” și cum putem renunța la dulciurile care nu ne ajută deloc să avem o formă armonioasă. Totodată el demontează un mit, cel am mărului după sală. 

Antrenorul de fitness afirmă că mitul ”mărului după sală”, despre care se spune că ”ia pofta de dulce”, este, așa cum îi spune și numele, doar un mit. Lupta cu pofta de dulce este una mai complexă și are nevoie de sfaturi complete. 

În curând, veți urmări o nouă emisiune DCNews, despre fitness și nutriție, și veți afla și alte sfaturi despre nutriție, dar, mai ales, despre fitness. 

De ce este necesară această nouă emisiune



Organizațiile de sănătate recunosc obezitatea ca o boală cronică. Prevenția este cuvântul-cheie care joacă un rol major în epidemia obezității. Portugalia este singura țară care recunoaște obezitatea ca o boală. La nivel internațional, obezitatea s-a triplat din 1975 până-n prezent. În anul 2016, 1,9 miliarde de adulți, cu vârste peste 18 ani, erau supraponderali. Obezitatea nu este doar o boală în sine, ci se numără printre cauzele altor boli cronice, de la diabet zaharat de tip doi până la boli coronariene și chiar anumite forme de cancer. Până când nu vom conștientiza adevăratul pericol al unei societăți prea grăbite pentru a avea grijă de sănătatea ei, nu vom putea preveni. Mâncăm rapid produse ieftine și nesănătoase, ne hrănim copiii cu alimente ce conțin prea multe calorii, prea puțini nutrienți și apoi îi lăsăm să se joace pe calculator, nefăcând niciun fel de mișcare. Acesta este momentul nostru de odihnă, momentul în care ne îmbolnăvim și noi, dar și ei, inconștient. A fi în formă încă este văzut ca un moft, nu ca o necesitate. Slăbănoaga sau musculosul sunt folosite peiorativ de persoane care încă țin diete minune de trei zile. ”Mă simt bine în pielea mea” nu ar trebui să fie o scuză. O persoană sigură pe ea s-ar putea simți la fel de bine și dacă nu ar fi obeză. Poate părea dur, dar e momentul schimbării unei societăți ce se află în fața unui pericol alarmant. De aceea este atât de necesară această nouă emisiune DCNews, despre fitness și nutriție, pentru că este un pas important, PRIMUL PAS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel