Paula Chirilă a reușit să slăbească 15 kilograme datorită unui regim alimentar din care a eliminat prăjelile, dulciurile și mesele la ore târzii.
„Nu-mi mai plăcea de mine şi când nu-ţi mai place de tine, te apucă jalea. Am simţit că trebuie să fac ceva! La abdomen îmi doream pentru că îmi era un pic mai greu. Oricât am slăbit, nu se ducea. Şi pielea nu mai era atât de fermă pe abdomen. Laserul ăla pur şi simplu a strâns-o, dar a topit şi grăsime. Pielea arată aşa cum era la 20 de ani, ceea ce e fabulos.
Am reușit să slăbesc cu ajutorul unui nutriționist, care mi-a făcut o dietă echilibrată. Am dat jos din talie nouă centimetri. Mereu slăbeam și mă îngrășam la loc și problema era mâncatul la ore târzii. Cea mai mare greșeală este să nu mănânci nimic toată ziua și să ai o masă copioasă seară. Niciodată să nu săriți peste micul dejun.
De exemplu, eu mâncam într-o zi așa: la micul dejun iaurt cu fulgi de ovăz, semințe de chia și in, la prima gustare fructe de sezon, la prânz piept de curcan la grătar cu salată, la a doua gustare sticks de legume, la cina un shake sau pește la grătar. Fără zahăr și multă apă!", a povestit Paula Chirilă, potrivit spynews.ro.
Vezi și: Dieta cu miere și lămâie. Slăbești 9 kilograme, în 2 săptămâni
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News