Una dintre cele mai importante alegeri pe care o poţi face în timpul unei diete este aceea de a renunţa la zahăr şi amidon.
În urma unei astfel de alegeri, în loc să arzi calorii pentru a căpăta energie, corpul se va „hrăni" cu grăsimea depozitată. Fiecare masă trebuie să conțină o sursă de proteină, o sursă de grăsime şi legume cu un aport scăzut de carbohidraţi.
Carne - vită, pui, porc, miel;
Peşte şi fructe de mare- creveţi, somon, păstrăv;
Ouă - atât albuşul, cât şi gălbenuşul sunt ideale în dietă.
Legume scăzute în carbohidraţi
broccoli; conopidă; spanac; roşii; salată kale; varză de Bruxelles; castraveţi; varză; salată verde.
ulei de măsline; ulei de cocos; ulei de avocado; unt.
Consumă un mic dejun bogat în proteine.
Evită mâncarea procesată.
Mănâncă încet.
Cântăreşte-te în fiecare zi. Studiile arată că persoanele care se cântăresc zilnic au şanse mai mari să ajungă la rezultatele mult dorite. Motivaţia este cheia.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News