Urmărește emisiunea live


Dietă Sonia Argint. Cum se menține suplă prezentatoarea tv: "Îmi plac alimentele grase, slănina"

Sursa foto: Facebook Sonia Argint
Sursa foto: Facebook Sonia Argint

Prezentatoarea tv Sonia Argint a vorbit despre cum reușește să-și păstreze silueta de atâția ani.

Alegeri prezidentiale 2024

"Azi, la piață, două doamne m-au întrebat: "Doamnă, de atâția ani și nu v-ați îngrășat deloc. Ce tot faceți?". Iubesc mișcarea și datorită ei mi-am menținut în formă atât fizicul, cât și psihicul. Sportul este un fel de terapie pe care o practic de o viață și zi de zi. Detaliat mi-e greu să spun ce fac, pentru că nicio zi nu arată ca alta. Fac sport de 3-5 ori pe săptămână, alternând pilates, alergarea, sala, yoga, iarna schiez și patinez. Am două mese pe zi, una în jurul prânzului și cina. Dar mai ciugulesc. Mai ales noaptea… Mănânc multe legume și fructe, iubesc pastele și pâinea, dar fac eforturi să reduc la minimum cantitățile. Îmi plac alimentele grase, gen ulei de măsline, unt, slănină, carne cu un pic de grăsime", a spus Sonia Argint într-un interviu pentru viva.ro.

"Dietele nu au fost niciodată preferatele mele"

"Dietele nu au fost niciodată preferatele mele, pur și simplu pentru că nu am fost în stare sau suficient de motivată să le țin. Când mi se impune să nu mănânc ceva, fix după aia leșin. Așa că răspunsul este că încerc să mă mențin, fără să mă frustrez. Pentru asta sunt dispusă să fac sport și să fiu atentă la cantitatea și calitatea mâncării pe care o consum. Porții mici, mâncate foarte încet, ca să apuc să simt mai repede senzația de sațietate. De cele mai multe ori nu mă ridic sătulă de la masă, nici nu-mi place acea senzație", a mai spus prezentatoarea tv.

Dietele care te pot îmbolnăvi

Chiar ieri, Cori Grămescu atrăgea atenția asupra unor diete care te îmbolnăvi. Iată ce cure de slăbire nu ar trebui niciodată să ții...

"Slăbitul nu e un sprint, ci un maraton. Contrar opiniei generale, cum că slăbitul ar trebui să fie un proces rapid oricând simțim nevoia să scăpăm de câteva kilograme, ”dietele-fulger” îți pot dăuna mai mult sănătății pe termen lung, deși pot avea rezultate rapide pe termen scurt. Pierderea permanentă în greutate este obiectivul de bază atunci când începi să mănânci sănătos și să faci mișcare zilnic - pentru că ar trebui să-ți dorești un stil de viață sănătos, iar asta înseamnă energie, concentrare, formă fizică bună, optimism și multe alte schimbări benefice, care, până la urmă, devin obișnuințe.

Pentru a obține toate acestea, odată ce ne începem procesul de slăbire, trebuie să avem răbdare. Răbdarea e cuvântul-cheie pentru orice transformare permanentă din viața noastră. Pentru a avea răbdare, trebuie să știm clar ceea ce vrem să obținem și să ne exersăm anumite abilități, ca să ne dezvoltăm anduranța, rezistența și degajarea în ceea ce privește procesul respectiv. După cum am citit undeva, ”fără răbdare, te poți trezi că iei decizii care duc la rezultate pe termen scurt, dar la dezamăgiri pe termen lung”. 

Ce-ar fi dacă, în loc să îți dorești constant să slăbești și să transformi asta într-o obsesie, te-ai putea gândi la alegerile tale în ideea de a avea ”un stil de viață pentru o greutate mai scăzută”? Asta înseamnă că, oricum am alege să ne petrecem zilele, ceea ce facem ne ajută să ne simțim mai bine. De la alimentație, la felul în care ne petrecem timpul liber, oamenii cu care ne întâlnim și gândurile pe care le avem, scopul nostru e să facem tot ceea ce putem ca să ne simțim bine: să avem energie, să fim optimiste, entuziaste și încrezătoare", a explicat Cori Grămescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel