Dieta Forking te ajută să slăbești.
Potrivit journaldesfemmes.fr, dieta, ce favorizează reglarea metabolismului și reducerea apetitului, are două variante: una strictă și una mai ușoară.
Varianta strictă
Conține recomandări doar cu privire la cină. Astfel, la cină nu ai voie să consumi nimic din ceea ce se poate mânca cu ajutorul cuțitului, lingurii sau al mâinii. Mai exact, nu ai voie să mănânci:
Varianta ușoară
Unele alimente interzise în varianta strictă sunt acum permise:
Exemplu de meniu
Luni
Mic-dejun: cafea sau ceai, 2 ouă fierte, 2 felii de pâine prăjită cu unt, un pahar de suc de portocale proaspăt stoarse
Prânz: escalop de curcan cu ciuperci, o porție de grâu pilaf de grâu, o salată de fructe
Gustare: un iaurt natural
Cină: 2 fileuri de pește, o porție de linte stropită cu zeamă de lămâie, un ceai verde cu mentă
Marți
Mic-dejun: cafea sau ceai, un bol de musli, un iaurt natural, un pahar de suc de portocale proaspăt stoarse
Prânz: un file de dorada cu lămâie, o porție de cartofi sotați, un compor de mere
Gustare: 2 pătrățele de ciocolată neagră
Cină: o porție de fasole verde, un ceai de fructe
Miercuri
Mic-dejun: un ceai sau o cafea, 2 ouă prăjite, 2 felii de friptură de vită, o brioșă, un pahar de suc de portocale proaspăt stoarse
Prânz: o felie de friptură de vită, o porție de paste cu sparanghel, un iaurt natural
Gustare: un fruct
Cină: file de macrou, o porție de andive, ceai cu lămâie
Joi
Mic-dejun: cafea sau ceai, smoothie de fructe, 2 felii de pâine prăjită cu unt
Prânz: pește la abur, o porție de orez și broccoli, un sorbet de coacăze negre
Gustare: 2 pătrățele de ciocolată neagră
Cină: file de cod, o porție de mazăre, un ceai verde cu mentă
Vineri
Mic-dejun: cafea sau ceai, omletă cu brânză, 2 pesmeți, un pahar de suc de portocale proaspăt stoarse
Prânz: salată pregătită din salată verde, somon afumat, creveți, surimi, lămâie și o salată de fructe
Gustare: iaurt natural
Cină: pește, un ceai de fructe
Sâmbătă
Mic-dejun: cafea sau ceai, un bol de musli, un iaurt natural, un pahar de suc de portocale proaspăt stoarse
Prânz: escalop de pui cu curry, o porție de morcovi și orez nature, un iaurt natural
Gustare: un fruct
Cină: file de merluciu, o porție de spanac, un ceai cu lămâie
Duminică
Mic-dejun: cafea sau ceai, 2 ouă fierte, 2 felii de pâine prăjită cu unt, un suc de portocale proaspăt stoarse
Prânz: 4 creveți, fidea cu legume, o salată de fructe
Gustare: un iaurt nature
Cină: file de pește, o porție de piure de cartofi, un ceai verde cu mentă, notează avantaje.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu