O dietă sănătoasă de primăvară este binevenită. Pe tot parcursul unei diete de primăvară, este esenţial să nu sari peste micul dejun. Încearcă să renunţi la obiceiurile nesănătoase precum fumatul şi bautul cafealei, poţi în schimb să faci 30 de minute de aerobic pe zi şi să beai ceai verde neîndulcit.
Meniu pentru dieta de primavara
Mic dejun
50g de fulgi de ovăz cu migdale şi lapte degresat
omletă din două albuşuri de ou şi ceapă
clătite făcute în casă din făină integrală şi fără zahăr, un shake din morcovi ţelină şi mere şi 2 biscuiţi dietetici
Un fresh de portocale şi grapefruit cu o linguriţă de miere şi câţiva biscuiţi dietetici
Prânz
150 de grame de piept de pui cu fasole verde şi suc de morcovi şi suc de lămâie
Tocană de urzici şi un bol de supă cremă de ciuperci
Mâncare de sparanghel cu lămâie verde şi ulei de măsline
Cocktail de fructe de mare
200g de paste din făină integrală cu sparanghel şi pui
Peşte la cuptor cu roşii, lămâie şi legume
[citeste si]
Cină
Salată verde cu legume de sezon
Salată verde cu ou fiert
Salată de spanac cu felii de căpşune
Salată de roşii, castraveţi, avocado şi ton la conservă mărunţit
Un bol cu fructe de pădure şi nucă, fistic, migdale sau alune de pădure crude
Gustări-
O mână de migdale crude
Un baton de cereale
Câteva fructe proaspete
Un iaurt natural
Citește mai multe pe diete-sanatoase.ro
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu