Din nou la tribunal. Judecătoarea Elena Turcu s-a întors, vineri, la serviciu, spunând că "Dumnezeu a făcut dreptate"

jud
jud

Judecătoarea Elena Turcu de la Tribunalul Dâmboviţa - acuzată că a condus sub influenţa alcoolului şi achitată de instanţa supremă întrucât proba alcoolemiei a fost viciată - s-a prezentat la serviciu, vineri, după ce CSM a decis reîncadrarea sa pe post, ea declarând că "Dumnezeu a făcut dreptate".

"Mi s-a părut o sentinţă corectă, dreaptă. În sfârşit Dumnezeu a făcut dreptate!", a declarat judecătoarea Elena Turcu, la intrarea în Tribunalul Dâmboviţa, transmite Mediafax.

Întrebată de jurnalişti dacă poliţiştii care au acţionat în cazul sau au fost vinovaţi, judecătoarea a răspuns: "Mai multe nu pot să vă spun. Nu comentez altceva. Vă spun doar că s-a făcut dreptate şi îmi pare bine".

Conducerea Tribunalului Dâmboviţa afirmă că în momentul în care Consiliul Superior al Magistraturii va trimite oficial decizia de repunere în funcţie a Elenei Turcu, aceasta va reveni pe postul de judecător, ocupat înaintea demisiei din funcţie.

CSM a decis, joi, repunerea în funcţie a magistratei Elena Turcu şi recunoaşterea vechimii acesteia pe perioada suspendării, respectiv 8 iulie 2010-19 aprilie 2011, dispunând totodată sesizarea Comisiei de evaluare pentru a ţine cont atunci când va fi evaluată judecătoarea dâmboviţeană, procedură realizată din trei în trei ani.

Citeşte şi:

Judecătoarea Elena Turcu, achitată de instanţa supremă – VIDEO

Judecătorul Elena Turcu, trimisă în judecată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel