Dinamo face transfer după transfer. A fost adus şi un fundaş francez

Dinamo București a semnat cu un fundaș francez format la Olimpique Marseille.

Fundașul central francez Batista Aloé, 27 de ani, ultima oară la clubul portughez Arouca, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, pentru pagina oficială de Facebook.

Format la Academia Olympique Marseille, Batista Aloé a jucat în Ligue 1 pentru echipa franceză (14 meciuri / un gol) și în National (al treilea eșalon) pentru formația secundă a celor de la OM.

Batista Aloé a fost convocat la reprezentativele U18 și U21 ale Franței și a mai jucat în carieră pentru Valenciennes (Franța), Beerschot (Belgia) și Arouca (Portugalia). 19 este numărul oficial de joc al lui Batista Aloé la Dinamo București. Batista Aloé are 27 de ani, fiind născut pe 29 iunie 1994 în localitatea franceză La Ciotat, transmite Mediafax.

Anterior, Dinamo a adus şi un atacant 

Un alt transfer făcut de Dinamo Bucureşti, echipă aflată într-o criză fără precedent. "FC Dinamo București și clubul francez USL Dunkerque au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Désiré Segbe Azankpo la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan. 28 de ani, născut pe 6 mai 1993 în Benin, Désiré Segbe Azankpo și-a început cariera în fotbalul francez la Metz și a mai evoluat pentru Jeunesse Esch (Luxemburg), Le Puy Foot, Pagny și Epinal (Franța), Senica (Slovacia), Oldham (Anglia), Villefranche și Dunkerque (Franța).

9 este numărul oficial de joc al lui Azankpo la Dinamo București. 17 partide a jucat Azankpo în liga a doua franceză, în prima jumătate a acestui sezon, marcând un gol în Valenciennes vs Dunkerque (1-3). Azankpo a evoluat săptămâna trecută în meciul de campionat Dunkerque vs Paris FC (1-1). 14 selecții a adunat Azankpo pentru prima reprezentativă a statului Benin", transmite FC Dinamo Bucureşti pe pagina oficială de Facebook.

Echipa Dinamo Bucureşti se află într-o situaţie extrem de dificilă, nereuşind să iasă din criza de rezultate nici după ce Mircea Rednic a fost îndepărtat iar în locul lui a fost adus pe bancă Flavius Stoican. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel