Dinamo s-a despărțit de antrenorul Dušan Uhrin și îl așteaptă pe italianul Dario Bonetti

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Dinamo București a anunțat, duminică, decizia antrenorului principal Dušan Uhrin de a renunța la conducerea tehnică a echipei din Ștefan cel Mare.  

Iuliu Mureșan a declarat, într-un comunicat de presă publicat de club, că a discutat foarte mult cu Dušan Uhrin, la fel cum a procedat și cu celalți antrenori de la echipă, cu jucătorii și cu personalul administrativ al bazei de pregătire de la Săftica, încercând să îl convingă să rămână.

„Nu am reușit să-i schimb decizia, cred că luase această hotărâre după cantonamentul din Turcia”, a declarat oficialul dinamovist.

Dušan Uhrin a anunțat oficial că renunță la post și a propus rezilierea contractului fără alte pretenții financiare, propunere acceptată pe cale amiabilă împreună cu administratorul judiciar al clubului.

„Dinamo trebuie să meargă mai departe, timpul nu are răbdare cu noi”, se mai precizează în comunicat.

Dario Bonetti la conducerea echipei

„Un antrenor care cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul lui Dinamo, un tehnician respectat de suporteri pentru atașamentul față de club. Sperăm să putem vorbi din nou de rezultate importante cu Dario Bonetti la conducerea echipei", este mesajul directorului executiv Iuliu Mureșan.

Dinamo București a câștigat două trofee cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012.

În 2009, cu Dario Bonetti pe bancă, Dinamo reușea "Minunea de la Liberec", calificându-se în grupele Europa League, aceasta fiind și ultima performanță notabilă în cupele europene pentru Dinamo.

Dario Bonetti, care va împlini în curând 60 de ani, a jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus și Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câștigat Cupa UEFA în 1990.

Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureș și Dinamo București sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.

Dario Bonetti are 41 de meciuri conduse de pe banca dinamoviștilor în Liga 1, Cupa României și Europa League: 10 în perioada iunie-octombrie 2009 și 31 în 2012, între lunile aprilie și noiembrie, notează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel