Dinamo, transfer după transfer în încercarea de a salva sezonul

Dinamo a mai făcut un transfer. 

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat joi transferul internaţionalului moldovean Cătălin Carp la clubul din Ştefan cel Mare până la finalul acestui sezon competiţional. Născut la Chişinău, Cătălin Carp are dublă cetăţenie, română şi moldovenească, a terminat junioratul la Şahtior Doneţk şi a evoluat în carieră pentru Dinamo 2 Kiev (Ucraina), CFR Cluj, FCSB şi FC Viitorul Constanţa (România), Ufa şi Tambov (Rusia).

Mijlocaş defensiv, Cătălin Carp, în vârstă de 28 de ani, poate juca şi fundaş central, având 36 de selecţii şi două goluri marcate pentru prima reprezentativă a Moldovei. În prima ligă din Rusia, Carp a jucat 21 de meciuri în sezonul trecut, 9 pentru Tambov şi 12 pentru Ufa. Are 88 de jocuri şi 3 goluri în patru sezoane şi jumătate în campionatul Rusiei.

În Liga I, mijlocaşul moldovean a evoluat în 40 de partide, 17 la CFR Cluj, 9 la FCSB şi 14 la FC Viitorul Constanţa. Cu echipa lui Gheorghe Hagi, Farul de astăzi, a câştigat titlul de campion în 2017. 

Grecul Nikolaos Kainourgios a semnat cu Dinamo Bucureşti

Fotbalistul grec Nikolaos Kainourgios a semnat un contract cu clubul Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a grupării.

În vârstă de 23 de ani, Nikolaos Kainourgios poate evolua pe mai multe posturi, fundaş sau mijlocaş de bandă, dar şi inter stânga.

Nikolaos Kainourgios a jucat ultima oară în prima ligă a campionatului belgian pentru Zulte Waregem, marcând 2 goluri în 15 meciuri în sezonul trecut.

Fost component al reprezentativei U21 de ani a Greciei, Kainourgios şi-a început cariera la Trachones Alimou şi a mai evoluat în ţara sa natală pentru pentru echipa sub 19 ani a clubului Giannina, la Aittitos şi Sparti, fiind transferat în vara anului 2019 în Belgia, la Zulte Waregem.

Noul jucător dinamovist a trecut testele medicale şi a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel