Dinamoviștii medaliați la Olimpiadă vor fi premiați suplimentar

catalina_ponor
catalina_ponor

Sportivii lui Dinamo care vor reuși să obțină medalii la Jocurile Olimpice de la Londra vor primi bani din partea unui sponsor al clubului, între 5.000 și 10.000 de euro, informează Mediafax.

Autor: Luiza Chiroiu

Unul dintre sponsorii CS Dinamo, SCC Erbașu îi va premia pe sportivii dinamoviști care vor câ;tiga medalii la Olimpiadă. Astfe, pe lângă banii pe care sportivii români îi vor primi de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, fiecare medalie câștigată le va aduce dinamoviștilor între 5.000 și 10.000 de euro.

"Poate că primele nu vor fi mari, dar am vrut să fie motivante, să se adauge celor pe care le vor primi de la minister şi Comitetul Olimpic. Pentru medalia de aur va fi o premiere de 10.000 de euro, pentru argint de 7.500 de euro şi pentru bronz 5.000 de euro", a declarat directorul general al societăţii, Romeo Erbaşu.

Pe de altă parte, Elisabeta Lipă, președintele CS Dinamo, afirmă că ar fi dorit ca mai mulți sponsori să facă același gest pentru sportivii români. "Sunt convinsă că şi sportivii apreciază aceste prime suplimentare. Ar fi fost foarte bine să avem alţi 4-5 sponsori care să ofere astfel de premieri pentru aceşti sportivi care sunt convinsă că vor veni cu medalii de la Londra. Dar este greu, societatea românească trece printr-o perioadă grea şi din ce în ce mai puţini se alătură sportului", a declarat Lipă.

Clubul Dinamo va fi reprezentat la Olimpiada de la Londra de 40 de sportivi, între care se numără Cătălina Ponor, Diana Bulimar, Larisa Iordache, Horia Tecău, Adrian Ungur, Nicoleta Grasu, Constantina Diță, Lidia Simon, Viorica Susanu, Georgeta Andrunache, Rareș Dumitrescu, Flavius Koczi sau Alin Moldoveanu.

Jocurile Olimpice de la Londra se desfășoară în perioada 27 iulie-12 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel