Dinu Patriciu, executat silit pentru un credit de 20 de milioane de euro

patriciu
patriciu
Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 și cei ai Judecătoriei Buftea au admis cererile de încuviinţare a executării silite înaintate de Raiffeisen Bank pe numele lui Dinu Patriciu pentru un creditîn valoare de circa 20 de milioane de euro.

Dinu Patriciu este executat silit din cauza unui credit care, potrivit informaţiilor Capital, se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro. Este vorba de un împrumut luat de Minimax, companie ce a aparţinut omului de afaceri, şi garantat de Patriciu cu un bilet la ordin care a fost refuzat la plată.

Procedura de executare se va concentra, după toate aparenţele, asupra bunurilor imobiliare deţinute de Patriciu în proprietate sau coproprietate pe raza celor două judecătorii unde au fost obţinute încuviinţările. Poprirea conturilor este o acţiune care, mai ales în cazul lui Patriciu, s-ar putea dovedi mai degrabă formală. Deciziile ar putea fi doar începutul unui lung şir având în vedere că miliardarul pare să aibă probleme asemănătoare cu încă cel puţin trei bănci din România.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel