Dinu Patriciu: Planurile unor gangsteri au eșuat. Vezi cum arată acum

Dinu Patriciu a revenit în țară, după patru luni de la operația de transplant de ficat suferită într-o clinică din Italia și o recuperare la Londra. Patriciu susține, pentru Realitatea TV,  că  se simte bine şi că planurile unor gangsteri care îl dădeau gata mort au eşuat. Paparazii wowbiz l-au fotografiat pe omul de afaceri, care acum este cu 40 de kilograme mai slab decât înainte de operaţie.

"Mă simt foarte bine, slava Domnului, a fost greu, evident, dar acum sunt acasă şi mă simt foarte bine. Toată viaţa trebuie să te îngrijeşti dar mă simt foarte bine. M-am recuperat repede. În trei luni e repede. Te întâlneşti cu îngerii şi probabil că nu e uşor. Aşa cum vă puteţi închipui. N-am niciun fel de problemă, domnişoară. Tot ce citiţi în presă să nu daţi crezare. Am auzit şi relatări ale unor emisiuni de ale dvs, de la Realitatea şi de pe alte posturi de radio şi televiziuni. Lăsaţi-le Dumnezeului problemele personale. Nu vă băgaţi în viaţa oamenilor pentru că e păcat", spune Dinu Patriciu în înterviul acordat de Realitatea TV.

 "Nu, nu este corect. Din păcate, este fructul unei conspiraţii a unor gangsteri care s-au strâns pentru că îşi închipuiau că o să mor. N-am murit! asta e! Asta-i viaţa. Lăsaţi-o pe soţia mea. V-am spus că nu vorbesc despre lucuri personale şi nu cred că este autoarea unor întâmplări neplăcute din ultima vreme. Am multe planuri şi am de gând să trăiesc o vreme şi să-mi văd de ale mele. De altfel, şi în planul afacerilor, foarte multe din lucrurile pe care le colportează unii şi alţii nu sunt chiar adevărate. Eu datoriile mi le-am plătit întotdeauna şi nu sunt în prag de faliment aşa cum se spune şi nu mi-am vândut firme strategice şi pentru mine şi pentru ţara asta aşa cum se spune şi nici nu am legături cu crima organizată. Nu am comis vreo ilegalitate aşa cum se afirmă", a mai spus Patriciu pentru Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel