Diplomat român, implicat într-un accident pe DN1. Fiul acestuia a murit

 Șeful Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, Cristian Istrate, a fost implicat, duminică, într-un accident produs pe DN 1, în zona localității Avrig din judeţul Sibiu. Maşina în care se afla diplomatul, alături de soţie şi cei doi copii, a fost lovită de un alt autoturism. Potrivit tribuna.ro, fiul cel mare al diplomatului, în vârstă de 23 de ani  ar fi decedat,  la spital.

[caption id="attachment_341946" align="alignnone" width="640"] Foto: tribuna.ro[/caption]

Potrivit tribuna.ro, Tânărul de 23 de ani, care era în stare critică, a murit în cursul seri de duminică. În urma investigațiilor, și ambasadorul Cristian Istrate a necesitat intervenție chirurgicală urgen de ță, el fiind diagnosticat cu ruptură de splină..

 "O femeie care conducea o maşină înmatriculată în Bistriţa a intrat în depăşirea neregulamentară a unui TIR, moment în care din faţă venea un autoturism care circula regulamentar. Cele două maşini s-au ciocnit, cinci persoane fiind rănite", a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu. ”M-a depăşit o maşină şi nu s-a mai redresat. Apoi a intrat frontal în maşina de Austria. Cred că a pierdut controlul sau poate din cauza lipsei de experienţă, nu a putut să se redeseze la revenirea pe bandă şi s-a ciocnit de celălalt”, a spus și șoferul tirului pe care bistrițeanca a încercat să-l depășească.

 Potrivit acesteia, în accident a fost rănită femeia care conducea maşina înmatriculată în Bistrița, dar şi alte patru persoane din autoturismul care circula regulamentar, fiind vorba despre membri ai unei familii - soţ, soţie şi doi copii.

 "Unul dintre copiii familiei are 14 ani şi a rămas încarcerat în maşină. Cel de-al doilea are 23 de ani, acesta fiind în stare gravă", a spus Balteş.

 Ambasadorul, soţia lui şi cei doi copii se aflau într-o maşină înmatriculată în Austria, acesta fiind autoturismul lovit de maşina condusă de femeia care a intrat în depăşire.

 Cristian Istrate a fost instalat  la post la Viena  în luna martie, după ce, în perioada 2006-2011, a fost ambasador al României în Norvegia.

    C

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel