A crescut ponderea românilor care folosesc tichetele în restaurante, pentru că a crescut şi valoarea tichetelor, conform Ziarului Financiar.
„A crescut ponderea românilor care folosesc tichetele în restaurante, pentru că a crescut şi valoarea tichetelor, dar s-a schimbat, în timp, şi educaţia în acest sens. Cu siguranţă pe viitor va creşte numărul angajaţilor care vor folosi tichetele de masă pentru a mânca la prânz.“
„Valoarea tichetelor de masă a crescut la 15,18 lei/ zi anul trecut în luna mai (faţă de valoarea anterioară de 15,09 lei aplicată din mai 2017 – n.red.), iar anul acesta indexarea ar putea să aibă loc în august, ţinând cont că noua lege a voucherelor a intrat în vigoare în ianuarie. Conform studiilor noastre, între 22 şi 25 de lei costă, în medie, o masă la prânz la un restaurant, cam aceasta ar fi suma necesară pentru a acoperi valoarea unei mese. a spus Dana Sîntejudean, directorul general al emitentului de tichete valorice Edenred România şi Moldova pentru Ziarul Financiar.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu