Discuții tainice la măsuța de la sediul PSD. Cum au fost surprinși Ciolacu, Tudose, Câciu și Stănescu în seara alegerilor / foto - video

Foto: DC Media Group
Foto: DC Media Group

Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Paul Stănescu, Adrian Câciu și Marian Neacșu au fost surprinși în curtea sediului Partidului Social Democrat.

Update:

Radu Oprea și Daniel Zamfir și-au tras scaune din foișorul de lângă și s-au alăturat discuției. La masă a venit între timp și Sorin Grindeanu.

Video

Știrea inițială

Duminică seară, după ora 19:00, Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, Mihai Tudose, primul candidat de pe lista PSD+PNL la alegerile europarlamentare, și Marian Neacșu, primvice-premier, au fost surprinși la măsuța din curtea sediului PSD.

În imaginile de mai jos se poate observa cum atât Mihai Tudose, cât și Marcel Ciolacu, citesc diferite lucruri pe telefon. Pe chipul primului om de pe lista PSD+PNL la europarlamentare se poate citi o oarecare supărare.

Ulterior, Marcel Ciolacu s-a ridicat de la masă și a început să vorbească la telefon, lucru pe care l-a făcut și Marian Neacșu. Acesta din urmă poate fi văzut în cea de-a doua fotografie cum stă de vorbă cu Adrian Câciu, în timp ce Mihai Tudose a rămas la masă cu telefonul în mână.

CITEȘTE ȘI          -        Alegeri 2024. Tudor Chirilă, foc și pară în ziua votului: Trist, foarte trist

După alte câteva minute, cei patru, cărora li s-a alăturat și Paul Stănescu, s-au reunit la masă și au început noi discuții, cel mai probabil despre rezultatele pe care Partidul Social Democrat le va obține la alegerile de azi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel