Distrugerea totală a lui Putin. Eugen Bădălan: Cum poate fi oprit

Scholz a vorbit cu Putin. Liderul de Kremlin a anunţat o nouă rundă de negocieri cu Kievul
Scholz a vorbit cu Putin. Liderul de Kremlin a anunţat o nouă rundă de negocieri cu Kievul

Eugen Bădălan, fost șef de Stat Major al Armatei, a spus cum crede că ar putea fi oprit președintele rus Vladimir Putin.

„În primul rând, Ucraina nu are de la cine și cum să primească arme nucleare, deci Kiev nu poate să dobândească arme nucleare. Pe cale de consecință, raționamentul lui Lavrov (n.r. ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov) mi se pare abracadarant. Cert este un lucru. De la începutul războiului, Armata Rusiei a preluat și menține inițiativa. (...) În opinia mea, nebunia lor trebuie oprită acum, cât mai repede! În niciun caz prin răspuns cu mijloace violente, pentru că un astfel de răspuns chiar ar declanșa al Treilea Război Mondial. Trebuie găsite soluții economice, diplomatice, de izolare totală a Rusiei și cred că, dacă vor fi găsite acele măsuri eficiente pe această linie, lucrurile se pot opri aici. Deși, în nebunia care l-a cuprins pe Putin, care se pare că nu mai are limite și trăiește doar din amenințări către toată lumea, este greu de oprit”, a spus Eugen Bădălan, miercuri după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

 

Linii roșii, după ce Rusia a invadat Ucraina

Părerea mea este că Putin va putea fi oprit din interior. Politicienii nu pot înțelege efectele războiului așa cum le înțeleg generalii, pentru că generalii chiar știu și înțeleg dramele războiului, politicienii nu. Mizând pe acest lucru, cred că, mai devreme sau mai târziu, generalii din jurul lui Putin vor găsi soluții să oprească nebunia, mai ales să oprească nebunia amenințării nucleare. Pentru că, indiferent cine, după ce s-ar lansa prima lovitură nucleară, Terra va fi distrusă. Nu își vor distruge doar inamicii, ci se vor autodistruge. Plecând de la acest considerent, am convingerea că generalii lui Putin realizează care sunt liniile roșii peste care nu poți trece”, a mai spus acesta.

„Cred că sunt anunțuri pentru a-și speria potențialii adversari”, a mai spus Eugen Bădălan.

„Eu mi-aș dori foarte mult ca lucrurile să se desfășoare astfel, problema este că Uniunea Sovietică și apoi Federația Rusă nu prea are istoric de puciuri. Acolo, liderul de la Kremlin coordonează cu mână de fier și Armata, și serviciile secrete, și tot ceea ce înseamnă instituție de forță”, a spus Bogdan Chirieac.

„Cred că sunt două pârghii în interior care îl pot opri pe Putin. Prima: generalii din jurul lui. A doua: pierderile care se vor înregistra în Ucraina, sunt peste 5.000 de militari ruși care și-au pierdut viața în Ucraina - vor produce efecte în cascadă în rândul populației ruse. 5.000 de morți înseamnă 5.000 de familii. Vor realiza dramatismul războiului”, a mai spus Eugen Bădălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel