Diversiunea pe care ar fi făcut-o Dana Nicolaescu, la crematoriul Vitan-Bârzeşti

dana ionică dc3
dana ionică dc3

Cenușa lui Sergiu Nicolaescu ar fi fost ridicate de la crematoriul Vitan-Bârzești, dar nu oricum și nu de Dana Nicolaescu.

[caption id="attachment_267542" align="alignleft" width="310"] Foto: adevărul.ro[/caption]

Libertatea scrie că în timp ce toată lumea aştepta în jurul crematoriului să apară Dana, soţia regretatului regizor, pentru a ridica urna cu cenuşă, o maşină a firmei de pompe funebre Anthony, cea care s-a ocupat de serviciile funerare în cazul lui Sergiu Nicolaescu, a adus un sicriu cu un decedat oarecare la crematoriu, în jurul orei 10.00.

Nimeni dintre cei ce pândeau afară nu a bănuit că Dana a creat o diversiune: în maşina funerară se afla şi un reprezentant al familiei Nicolaescu. Acesta a avut misiunea secretă de a merge la conducerea crematoriului şi, cu mare discreţie, să facă formele pentru ridicarea urnei. Ceea ce s-a şi întâmplat. Omul a luat urna a semnat şi a plecat… tot cu maşina mortuară Anthony.

Pe drum însă, “agentul secret” al Danei a schimbat maşina, fiind preluat de un alt autovehicul, care l-a dus, cu tot cu urna în care se afla cenuşa fostului mare actor, la locuinţa din Zambaccian a regizorului, acolo unde îl aştepta Dana Nicolaescu.

    Mai mult: I-a adus urna acasă ca-n filmele poliţiste - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel